Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adtok reggelire 1 éves...

Mit adtok reggelire 1 éves körüli gyermeketeknek?

Figyelt kérdés
Lassan 1 éves lesz és imádja a virslit a kislányom,de nem adhatok neki minidg ezt reggelire!Akkor mit adjak ami nme pépes hanem szilárd.....a mellsonkákkal is próbálkoztam de nem kell enki!Meg van őrülve a virsliért!
2009. aug. 26. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Lányom is sokáig csak virslit evett kenyérrel, mást nem. Aztán rájöttem, azért nem eszi meg a szalámit, mert nagyon vékony. Nem szeletbe, hanem egészben vette meg a boltba, én vastag csíkokat adtam a kezébe (virsli utánzatként) úgy megette. Azóta már megeszi vékonyan is.

Lehet májkrémes kenyeret, lekváros kenyeret, sajtot (keveset és óvatosan(, tejberizst, tejbegírzt...

Nálunk ez a repertoár...

2009. aug. 26. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Én van, hogy nem husos reggelit adok neki, hanem pl. vajas kalácsot vagy vajas kiflit. De adtam már neki sajtos pogácsát is, illetve meg lehet próbálkozni egyéb péksütivel. Pl. túrós batyu. Vagy szimplán sajtos kenyér? 15 hónapos kislány anyukája.
2009. aug. 26. 14:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Nestlé rizses tejpép:-)
2009. aug. 26. 14:02
 4/7 anonim ***** válasza:

már szeretném én is,h elfogadjon mást is a Kicsim,de még mindig tejpépet kér...

sajna a darabos,szilárd ételektől még fintorog:-(

remélem hamarosan megváltozik ez(???)

2009. aug. 26. 14:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajtospárizsi,tojásrántotta jól átsütve pici pirospaprikát rászorni, tejpép, kakaóscsiga,sajtkrémes kenyér, ilyesmik, bár a fiam inkább külön eszi ezeket előbba feltét aztán a kenyér :))) 14 hónapos
2009. aug. 26. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:
az enyém tápszert iszik reggel.
2009. aug. 26. 15:53
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az az iazság h én is próbáltam "becsapni" h sonkákat v párizsit adtam neki úgy h a boltba vastag szeletet kértem.de nem nagyon eszi meg!Adhatok nkei pl medve sajtot v vmi ilyesmit?Kalácsot én is datm már nkei,meg is ette!:)Szóval akkor már elég sok mindent adhatnék neki,ugye?Fini házi bari lekvárunk van.....az is mehet?

2009. aug. 27. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!