Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit szóltok ehhez? Nem...

Ti mit szóltok ehhez? Nem kérek le hurrogásokat csak szimplán kíváncsi vagyok a véleményetekre .

Figyelt kérdés
Egy ismerősömnek van egy egy éves lánya nőről van szó nem a férfiról,szóval gondol egyet akkor haza viszi az anyjához a kislányt hogy ő elmenjen kocsmázni,inni vagy pl múltkor halottam tőle hogy mondta az anyjának hogy ha én berúgok haza viszed a lányt hogy ott aludjon.Karácsonyt is a mamával töltötte mert az anyja ivott a kocsmába 28 éves az illető.Nekem is van 2 gyerekem de soha eszembe se jutott hogy én elmenjek kocsmába.
2012. dec. 31. 07:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Gondolom, két iszákos nem tervezett babát, csak becsúszott és nyűg az anyjának ami számomra érthetetlen. Én akkor sem bízom a szüleimre, ha vásárolni megyek, alkoholt meg nem szoktam inni, de elég szomorú, hogy az, hogy piáljon erősebb, mint az, hogy van egy gyereke.
2012. dec. 31. 09:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát szerintem meg nem normális ez. Az hogy x év alatt besokall az ember és EGYSZER elmegy inni az más, mint hogy ilyen rendszerességgel ahogy te írod. Szerintem a válaszolók sem erre gondoltak, mikor azt írták hogy ez normális dolog.

Karácsonykor kocsmázni ahelyett hogy a gyerekkel legyen?? Jó kicsi még a gyerek, de az a sanda gyanúm hogy ezen később se fog változtatni és akkor már nagyon rossz lesz a gyereknek, hogy anyu inkább bulizik, mint hogy vele legyen.

Ha a nagyi nagyon szereti akkor szerencsésebb az eset. Akkor talán nem lesz lelkisérült de hogy rosszul fog esni neki egész életében, az tuti.

2012. dec. 31. 10:11
 13/16 A kérdező kommentje:
Persze én sem azt mondom hogy a szülő csak otthon üljön a gyerekekkel néha kell egy kis kikapcsolódás de én nem is azért írtam ki ezt a kérdést hogy mindenki elhordja csak kíváncsi voltam a ti véleményetekre .még kisebb volt a kislány mindig azt nézte akkor is hová passzolhatná le meg azt mondta nem mondaná milyen jó sor ez arra értette hogy a kislánnyal lenni otthon .gondolom jobb a kocsmában.persze mindenkinek más a véleménye.
2012. dec. 31. 10:25
 14/16 anonim ***** válasza:
egyátalán nem helyes hogy inkább isszik a férjével a kocsmában mint hogy kislányával legyen még jó hogy van nagymama.
2012. dec. 31. 12:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Itt nincs miről beszélni. Alkoholista szülőkről van szó, nem az a gond, hogy a nagyinál van a gyerek hanem hogy alkoholisták a szülei.
2012. dec. 31. 13:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Alkoholista, még mindig jobb, ha a nagyszülőnél van a gyerek, mint részegen nála.
2012. dec. 31. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!