Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitesszer a baba arcán, mit...

Mitesszer a baba arcán, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Nem pattanás, nem akné, azok voltak de 3 belőle sima fekete pötty mitesszerré gyógyult végül, a többi nyom nélkül elmúlt.

Kenegessem valamivel, tiszta zsepivel kinyomjam (kozmetikus a tesóm, ő megcsinálná),alkohol, gőzölés stb?

Nem múlik el, már egy hónapja változatlanul ott vannak ..:(

Van tapasztalatotok? Azon túl, hogy hagyjam majd elmúlik, mert egy hónapja nem változott semmit, ott virítanak

2012. dec. 30. 22:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
De jó, hogy ezt anno leírtad mire jutottatok. Kisfiam fülén van egy mitesszer. Már így született, akkor csak néztünk mi lehet ez, egy pici lyuknak tűnt, ki gondolt volna erre. Most 3 hónapos és a pötty csak nőtt vele együtt, gondoltam megnyomom mert egyre nagyobb lett. Hát tele volt trutyival, most lyuk maradt a helyén, lehet ha hamarabb merem megnyomni nem nőtt volna meg ekkorára. Most már odafigyelek erre, remélem azért begyógyul majd neki is ha kezelgetem, bár lehet túl sokáig vártam.
2018. márc. 3. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!