Baj ha egy 6 hetes baba már csak 4 óránként kel fel enni? És kb 5x vagy 6x eszik?
Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 18:27
1/8 anonim válasza:
Dehogy is nem baj . Ennek inkább örülj , én mondjuk erre neveltem őket baba kortól :-)
2/8 anonim válasza:
Ez lenne a normális, és az éjjeli szopásról is le kell szoktatni.
Később nem lesznek miatta álmatlan éjszakáid, és a baba sem lesz lelkileg sérült.
Mindhárom gyerekem így szoktattam.
3/8 anonim válasza:
Amikor még nem voltak védőnők, orvosok és internet, esetleg olyan régen amikor még óra sem volt, akkor is ettek a kisbabák, de igény szerint. Nekem ez a legszimpatikusabb. Hiszen ha nem éhes minek ébresszük fel, nem igaz? :-) Örülj neki hogy többet tudsz pihenni.
4/8 A kérdező kommentje:
Miért lesz lelkileg sérült ha felkel éjszaka szopni?Már 2 napja nem kelt fel amúgy.Te hogy szoktattad le?
2012. dec. 30. 18:37
5/8 anonim válasza:
Mi 8 hetesünk 4x eszik amióta tápra váltottunk és átalussza az éjszakát. Tudom, hogy kevés, de neki elég, és így minden óramű pontosan működik. Jókat alszik napközben, nem fogom felébreszteni.
6/8 anonim válasza:
Nekünk a védőnő mondta, hogy napközben már 4 óránként adjunk neki enni, éjjel egyátalán ne ébresszük az 5 hetes lányunkat.
Úgyhogy teljesen jó, egyátalán nem baj. :)
7/8 anonim válasza:
Én akkor adok enni a fiamnak, amikor kér. a védőnő szt 4óránként adjak! De könyörgöm: ha egyszer megeszik 90ml, és nem kell neki több, 2ó múlva éhes. Aztán köv.nél megeszik 160-at, utána 5órát nem kell neki.
NE ÓRÁRA ETESSÜNK, HANEM AMIKOR ÉHES A KICSI!!!
8/8 anonim válasza:
6-os vagyok
Igen, utolsónak teljesen igaza van, mostantól én sem ébresztem a kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!