Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha egy 6 hetes baba már...

Baj ha egy 6 hetes baba már csak 4 óránként kel fel enni? És kb 5x vagy 6x eszik?

Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 18:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Dehogy is nem baj . Ennek inkább örülj , én mondjuk erre neveltem őket baba kortól :-)
2012. dec. 30. 18:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez lenne a normális, és az éjjeli szopásról is le kell szoktatni.

Később nem lesznek miatta álmatlan éjszakáid, és a baba sem lesz lelkileg sérült.

Mindhárom gyerekem így szoktattam.

2012. dec. 30. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Amikor még nem voltak védőnők, orvosok és internet, esetleg olyan régen amikor még óra sem volt, akkor is ettek a kisbabák, de igény szerint. Nekem ez a legszimpatikusabb. Hiszen ha nem éhes minek ébresszük fel, nem igaz? :-) Örülj neki hogy többet tudsz pihenni.
2012. dec. 30. 18:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Miért lesz lelkileg sérült ha felkel éjszaka szopni?Már 2 napja nem kelt fel amúgy.Te hogy szoktattad le?
2012. dec. 30. 18:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi 8 hetesünk 4x eszik amióta tápra váltottunk és átalussza az éjszakát. Tudom, hogy kevés, de neki elég, és így minden óramű pontosan működik. Jókat alszik napközben, nem fogom felébreszteni.
2012. dec. 30. 19:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekünk a védőnő mondta, hogy napközben már 4 óránként adjunk neki enni, éjjel egyátalán ne ébresszük az 5 hetes lányunkat.

Úgyhogy teljesen jó, egyátalán nem baj. :)

2012. dec. 30. 19:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Én akkor adok enni a fiamnak, amikor kér. a védőnő szt 4óránként adjak! De könyörgöm: ha egyszer megeszik 90ml, és nem kell neki több, 2ó múlva éhes. Aztán köv.nél megeszik 160-at, utána 5órát nem kell neki.

NE ÓRÁRA ETESSÜNK, HANEM AMIKOR ÉHES A KICSI!!!

2012. dec. 30. 20:00
 8/8 anonim ***** válasza:

6-os vagyok

Igen, utolsónak teljesen igaza van, mostantól én sem ébresztem a kicsit...

2012. dec. 31. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!