Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitesszer a baba arcán, mit...

Mitesszer a baba arcán, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Nem pattanás, nem akné, azok voltak de 3 belőle sima fekete pötty mitesszerré gyógyult végül, a többi nyom nélkül elmúlt.

Kenegessem valamivel, tiszta zsepivel kinyomjam (kozmetikus a tesóm, ő megcsinálná),alkohol, gőzölés stb?

Nem múlik el, már egy hónapja változatlanul ott vannak ..:(

Van tapasztalatotok? Azon túl, hogy hagyjam majd elmúlik, mert egy hónapja nem változott semmit, ott virítanak

2012. dec. 30. 22:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
kozmetikus vagyok.azok maguktól nem fognak elmúlni,én kinyomnám.de semmi alkohol.fürdés után mikor puha a bőre.gőzölni sem szabad,mert neki még az árthat.
2012. dec. 30. 22:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Nehogy kinyomd neki, inkább mutasd meg bőrgyógyásznak, ő ad rá valamilyen folyadékot, ha nagyon zavar. Ha kinyomod, csak kráter lesz a helyén.
2012. dec. 30. 23:45
 3/11 A kérdező kommentje:

hát ezért vívódom én is, nehogy luk legyen a helyén. de mivel magától nem múlik el, csak nőni fog...

:(

2012. dec. 30. 23:54
 4/11 A kérdező kommentje:
ja ami fontos , fél éves
2012. dec. 31. 00:00
 5/11 anonim ***** válasza:

Kozmetikus vagyok én is...

Biztos nem nyomnám ki mert lehet hogy ott marad a helye...

Börgyógyászhoz vidd el és kérdezd meg mit tanácsol de szerintem vagy azt mondja hogy hagyjátok ott vagy add rá valamit

2012. dec. 31. 06:46
 6/11 anonim ***** válasza:
jaj ne nyomd ki, nekem volt a fülemen, anya kinyomta és ott a helye, ilyen lyuk. nem feltűnő, mert tényleg a fülem tetejénél van, de ha az arcomon lett volna azért jobban zavarna.
2012. dec. 31. 12:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Az én lányom arcán is volt.Neki is kb. egy hónapig,de aztán nyom nélkül elmúlt.most egy éves és eddig kétszer volt.Én nem piszkáltam. Szerintem az anyai hormonok lehetnek(legalábbis én erre gondoltam)ami a tejcsin keresztül átmegy.(mind kétszer akkor jött ki neki mielőtt nekem megjött)
2012. dec. 31. 15:36
 8/11 A kérdező kommentje:

de egyre nagyobb és feketébb, az nem baj? Attól nem lesz nagyobb a lyuk, hogy csak hagyom nőni?

(tehát nem pattanás meg nem is gyulladt.)

2012. dec. 31. 19:42
 9/11 anonim ***** válasza:

1 vagyok.akkor hagyjad,ne nyomd ki,majd nagyobb lesz,és akkor lesz kráter a helyén!

de most komolyan!

-Nem 40 éves hogy kráter maradna utána,az ő sejtjei még nagyon hamar regenerálódnak.de hallgass a többiekre!

2013. jan. 1. 16:13
 10/11 A kérdező kommentje:

leírom mi lett, hogy hátha másnak később jól jön:

Statisztikai alapon háromból kettőt kinyomtunk, ezek nyom nélkül eltűntek, de az egy, amit bent hagytunk, azóta is egyre nő, de most már kezd begyulladni is, meg kifordulni, mint egy gríz. Jobb lett volna azt is kitisztítani, a másik kettőnek már nyoma sincs, azt sem tudom hol voltak előtte, ez a harmadik meg már kidudorodik és kikaparta éjjel, szóval randább, mint volt, radásul így gyulladtan már nem lehet kinyomni, meg kell várni, amíg lenyugszik, remélem addig nem lesz csúnyább, mert akkor tuti sebhelyes lesz.

Mi úgy szedtük ki, hogy vattakorongot melegvízbe mártottunk, ezt a kis pofijára rátettük, addig játszottunk vele amíg felpuhult és tiszta zsepivel kitisztította a tesóm a mitesszert(egy pillanat alatt kifordult egyben az egész grízszerűség), majd alkoholos fülpiszkával a helyére pöttyintett és hideg aloe first-tel ismét beborogattuk vattával. este pici körömvirág krém rá. Semmi nyoma

Most ez a harmadik dühít, remélem nem lesz rondább, ezt is aloezom most (nem igaz, hogy pont most kaparta ki a drágám...)

2013. jan. 2. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!