Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ciki a babakocsink?

Ciki a babakocsink?

Figyelt kérdés

A szüleimtől kaptuk,használtan,a kisöcsémnél használták pár éve. Való igaz,ha mi vettünk volna,nem ilyet veszünk,de eddig nem gondoltam volna,hogy ciki lenne. Ilyesmink van,csak nem ilyen színben,de Graco,az ülése pedig vízszintesbe is dönthető.

[link]

Megkaptam más anyukáktól,hogy milyen rossz lehet ebben a babámnak,és,hogy ma már nem lehet anyukát ilyen babakocsival látni,mert gáz. Nekik ilyen hatalmas mózeskosaras babakocsijuk van,ami nekem is tetszik,viszont ennek,ami nekünk van,előnye,hogy bárhová fel tudom tenni(buszra,lépcsőzni tudok vele,mert könnyű és segítségem nincs.)

Tényleg Ciki?

2012. dec. 30. 22:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

[link]

Barátnőm ilyet kapott a Mami vette neki használtan. Mondtam neki ha nem tetszik neki miért nem adja el, és vesz másikat! Nekem ciki lenne ez a kocsi, az övének még ezüst sárvédője is van, csomagtartóba nem fér be...

De nem akarja a mamát megbántani...

2012. dec. 31. 08:14
 22/27 anonim ***** válasza:

Kérdező: A típusa nem ciki, de ilyen állapotban is van? Mert akkor én nem szívesen járnék vele.

Sógornőmnek volt egyébként hasonló, illetve még van is, napi szinten használta az újszülött babájával, én el nem tudtam képzelni, hogy jól érzi magát benne a gyerek. Mert szinte teljesen nyitott, olyan fura volt egy ilyenben pici babát látni. Ez már olyannak való aki tud ülni. Nekem is van egy hasonló, második kocsinak használom, olyan esetre amikor bkv-val közlekedem.

Utolsó: Inglesina? De az egy nagyon drága babakocsi, tényleg ilyet kapott? Mondjuk én se tudnám használni mert itt ahol lakunk , borzalmasak az utak, de egy jobb környéken, ahol tényleg csak a járdán kell előre-hátra tologatni a babakocsit, hát meggondolnám.

2012. dec. 31. 09:23
 23/27 anonim ***** válasza:

Milyen állapotban?

Én azon a pici képen nem látom az állapotát, a leírás sem tartalmazza, egyedül az ára sugallja. De ki tudja, lehet, hogy csak gyorsan el akarja adni az eladója.

2013. jan. 1. 07:01
 24/27 anonim ***** válasza:
Utolsónak: a fotó alapján szerintem agyonhasznált. De ez ugyebár nem a kérdezőé, azt nem írta hogy milyen állapotú az a babakocsi, amit ő kapott, csak a típusa egyezik.
2013. jan. 1. 19:39
 25/27 A kérdező kommentje:
:) Nem,egyáltalán nem látszik a babakocsinkon,hogy nem új. És természetesen vízszintesen le van döntve mindig. Néha olyan rosszul érzem magam emiatt,de igyekszem nem foglalkozni más véleményével,és erre a pár hónapra nem veszünk másik babakocsit. Viszont amit írtatok az érdekelne,mi ez az esernyőre csukható? Az mit tud? :)
2013. jan. 2. 09:57
 26/27 A kérdező kommentje:
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok! :)
2013. jan. 2. 09:57
 27/27 anonim ***** válasza:

BUÉK Neked is :-)

És emiatt nehogy már rosszul érezd magad! Szomorú, ha valaki ezzel foglalkozik, hogy egy babakocsi nem a legfrissebb divat szerinti ...

2013. jan. 2. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!