Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ciki a babakocsink?

Ciki a babakocsink?

Figyelt kérdés

A szüleimtől kaptuk,használtan,a kisöcsémnél használták pár éve. Való igaz,ha mi vettünk volna,nem ilyet veszünk,de eddig nem gondoltam volna,hogy ciki lenne. Ilyesmink van,csak nem ilyen színben,de Graco,az ülése pedig vízszintesbe is dönthető.

[link]

Megkaptam más anyukáktól,hogy milyen rossz lehet ebben a babámnak,és,hogy ma már nem lehet anyukát ilyen babakocsival látni,mert gáz. Nekik ilyen hatalmas mózeskosaras babakocsijuk van,ami nekem is tetszik,viszont ennek,ami nekünk van,előnye,hogy bárhová fel tudom tenni(buszra,lépcsőzni tudok vele,mert könnyű és segítségem nincs.)

Tényleg Ciki?

2012. dec. 30. 22:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
23%
:DDDDDDD mi ez ha nem "rejtett" hirdetés??? Ennyit a moderációs elvekről, ezen a roppant színvonalas oldalon...
2012. dec. 30. 23:04
 12/27 anonim ***** válasza:
46%

Nekem a mai divat szerinti ufo kocsik a cikik, az egy csőből lejövő 3 kerék, hogy egy kátyú, és már borulsz is... na, az a ciki, meg a tök fekete babakocsi.

Nekünk klasszikus van, és ha valaki beszól, simán otthagyom.

Amúgy ha hirdetés lenne, akkor az, majd leveszik... szerintem nem az, mert olyan anyukák írtak, akiknek van kocsijuk, minek ez nekik? Nekem is van, hasonló, szóval eszembe nem jutna venni még egyet csak úgy.

2012. dec. 30. 23:10
 13/27 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem gáz , és engem nem érdekelne a többiek véleménye
2012. dec. 30. 23:14
 14/27 A kérdező kommentje:

Kedves 11-es! képzeld nem hirdetés,beírtam a google-be,hogy graco sportbabakocsi,rákattintottam a képekre és ez volt,ami a miénkre hasonlít. nyugodtan letesztelheted....édes istenem,mindenbe bele kell látni valamit....

Többieknek köszönöm szépen a válaszokat,megnyugtattatok :)

Ha mi vettünk volna,valószínűleg többfunkciósat vettünk volna,de így,hogy kaptuk nem bánom,szeretem,és szerintem felesleges lenne emiatt két babakocsinak lenni. Köszönöm szépen,hogy megnyugtattatok :)

2012. dec. 30. 23:22
 15/27 anonim ***** válasza:

Ilyen esetben nem is kell kettő. Nekünk van kettő, de más okokból (mindkettőt használtan kaptuk). Egy tank kocsi, mert ahol élünk, az kész tanyavilág, kell a tankos babakocsi, ami nem nagyon fér autóba. A másik egy olyan, amit itt nem lehetne használni, mert könnyű, picire csukható sportkocsi, ez a pocsék út felzabálná... de könnyű autóba tenni, őt használjuk, ha elmegyünk a városba.

Viszont két kocsit nehezebb tárolni, igazolom.

2012. dec. 30. 23:31
 16/27 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem se ciki. De amúgy ne foglalkozz más véleményével.

Én is örököltem a babakocsit csak a kupolának a huzatán látszódik,hogy kiszívta egy picit a nap. Na és? Hát engem bizony nem érdekel,mikor az a lényeg,hogy normálisan tudok vele közlekedni a baba nem fázik benne stb. Lehetne ilyen ,olyan csicsás babakocsink mikor az első kátyúban megállna,vagy a te esetedben a lépcsőn nem lehetne felvinni. Amúgy pát hónap és úgyis inkább az esernyőkocsi lesz az ami praktikusabb.És az se hátrány manapság,hogy ezen is tudtatok spórolni.

2012. dec. 30. 23:33
 17/27 anonim ***** válasza:
77%
Lesz@rnám ki mit mond,szereted mert praktikus és kész.
2012. dec. 31. 01:26
 18/27 anonim ***** válasza:
77%

Ilyen kocsink volt nekünk is, egyáltalán nem ciki (azt hittem valami retro kocsit mutatsz majd, de azok meg kifejezetten tetszenek)

Ez amolyan jolly joker kocsi, mert minden korosztályú babának jó. Igaz, hogy mózeses kényelmesebb lenne a kezdetekben, de így legalább nem olyan nehéz. Igaz, hogy később egy kis esernyőkocsi is megtenné, de ülőbe is dönthető az ülése, ezért akkor is használható. Ezért hívom jolly jokernek. Ár-érték arányban a legjobb

2012. dec. 31. 06:08
 19/27 anonim ***** válasza:

off: remélem nem haragszol meg érte, csak elkezdtünk belemenni a szokásokba.

Nekünk van egy picire összecsukható kocsink (kicsi lakás, város). 3 kerekű, de nem borul. ez nem automatikus, hogy borulékony legyen. sőt, szeretem, hogy 3 kerekű, könnyű vele kanyarodni.

Ha ezt nem tudjuk használni, mert olyan a terep, vagy bkv-val megyek valahova (jó nagy tömeg), akkor hordozóban viszem a babát. Érdemes számba venni ez utóbbit is, mint alternatíva.

2012. dec. 31. 06:15
 20/27 anonim ***** válasza:
és van hozzá lábzsák vagy valami? Bocs, hogy butaságot kérdezek, de ugye döntött állapotban teszed bele a babát? Amúgy nem ciki, nekünk is hasonló van, de én 3 hónapos korában vettem egy Bergont, mert kicsi volt neki fekve a sportrész. Azt használtuk 8 hós korig, most újra elővettem a régi sportkocsit. Most 9 hónapos, pont jó.
2012. dec. 31. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!