Ciki a babakocsink?
A szüleimtől kaptuk,használtan,a kisöcsémnél használták pár éve. Való igaz,ha mi vettünk volna,nem ilyet veszünk,de eddig nem gondoltam volna,hogy ciki lenne. Ilyesmink van,csak nem ilyen színben,de Graco,az ülése pedig vízszintesbe is dönthető.
Megkaptam más anyukáktól,hogy milyen rossz lehet ebben a babámnak,és,hogy ma már nem lehet anyukát ilyen babakocsival látni,mert gáz. Nekik ilyen hatalmas mózeskosaras babakocsijuk van,ami nekem is tetszik,viszont ennek,ami nekünk van,előnye,hogy bárhová fel tudom tenni(buszra,lépcsőzni tudok vele,mert könnyű és segítségem nincs.)
Tényleg Ciki?
Egyáltalán nem ciki, nekem tetszik!
És 4., a Te kocsid is jó, én az első babámmal (most 21 hónapos) azzal kezdtem a babakocsizást, ugyan ilyen, csak sötétkék huzattal, és már csak a nosztalgia kedvéért is abban fogom tologatni a 2. babát is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!