Normális, hogy a férjem este 9 orakor a barátjával tölti az időt, amikor van egy babánk?
Nálunk is ez volt anno.
Nálunk bandázott mindenki. Aztán megszületett a babánk és apa ugyan úgy felhívta hozzánk a haverjait. Na én szépen mondtam nekik, hogy aki még maradni akar, nyugodtan nekiállhat mosogatni, aztán fel kéne mosni a konyhát és teregetni sem ártana. Viszont ha menni szeretnének, nem fogok senkit marasztalni. Párom ezen besértődött, és közölte, hogy tapintatlan bunkó vagyok.
Na a következő alkalommal már azt mondtam nekik, hogy bár tudom, hogy egy tapintatlan bunkó vagyok, de szeretném, ha mindenki elmenne mert kb 3 óra múlva kel a gyerek és szoptatnék, mellékesen az is tapintatlan bunkóság, hogy kisgyerekes családnál cseszitek az időt este 10kor.
Na ez valahogy jobban leesett nekik, mer nem győztek bocsánatot kérni. Páromnak meg szépen elmagyaráztam, hogy ez már nem az a világ, mint volt a baba előt.
Már majdnem 2 éves a lányunk, apa most is éppen a havi 1 kimenőjén van a haverjaival. Éjjel valamikor hazajön és rendben lesz a kis lelke.
Szépen beszéld meg a férjeddel,hogy nem szép dolog ez így, ha pedig nem tudsz rá hatni, akkor legyél te is tapintatlan bunkó, mint én és mond meg a barátjának, hogy neked ez marhára nem tetszik. Legfeljebb megsértődik.
Erre valami frappánsat kéne kitalálni. Mondjuk felvilágosíthatnád, hogy kicsit sokan vagytok ebben a házasságban.
A pasinak egyébként nincs barátnője? Mert ha feszt nálatok lóg, akkor soha nem is lesz.
Vagy egyszerűen megkérdezhetnéd, hogy szerinte egészséges-e, hogy így betolakodik 3 másik ember családi életébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!