Tippeket szeretnék,mert észrevettem hogy pár napja mintha nem lenne elég 16hós lányomnak este a tápszer-volt hogy kínáltam mással is 7óra körül,de nem kellet neki.ez most úgy tűnik megváltozik.mit adjak neki és mikor?
Egyébként 8-1/4 9körül issza meg a tápszerét.fél 10-10nél előbb nem alszik el.
Kenyeret felvágottal eddig nem nagyon szerette,nem tudom mivel próbálkozzak...
rendesen vacsorázik velünk 19-kor és utána fél9kor tápszer, majd alvás
2012. dec. 22. 21:11
2/11 anonim válasza:
Hát szerintem az baj hogy meg issza a tapszert es utánna meg rá majdnem fent van egy órát
Az enyém az egyik 2 a másik 1 es mind a kettő vacsorázik kb 7 - kor es 8 órakor megy a tej / tapszert es isszák es közben pedig alszanak el :)
Es reggelig megy a szunya.
Vagy adj neki nappal több es laktatobb kaját akkor hátha jobb lesz
Amúgy mit eszik egy nap?? Írj egy példát !
2012. dec. 22. 21:14
3/11 anonim válasza:
A 2 évesem még mindig issza este. 6-7 körül vacsorázik, fél 8 fürdés, utána megissza a tápszert, fogmosás és megy aludni.
Vacsorázni általában hideg kaját szokott: vajas-, májkrémes-, lekvároskenyér, virsli (nagyon ritkán) felvágottat abszolút nem eszünk. Ami még megy a házi szalámi :)
2012. dec. 22. 21:25
4/11 anonim válasza:
már 11 hónapos kora óta rendesen vacsorázik és 1 éves kora óta kakaót iszik este tejből
2012. dec. 22. 21:42
5/11 anonim válasza:
Kétévesem 7-kor vacsorázik és fél 9 körül issza meg a tejitalt.
Vacsira a következőket szoktuk enni: felvágott, sajt kenyérrel, paradicsommal, virsli, tojás főzve, rántottának. Tejbegríz, tejberizs. Ha kedvenc volt az ebéd, akkor sokszor azt kéri vacsira is. Ma pl tarhonyás húst. :) De szokott enni sajtos-tejfölös tésztát is, vagy krumplipürét.
A kisfiam már 10 hónapos kora óta vacsorázik rendesen. A tápszer csak utána jön.
2012. dec. 22. 21:44
6/11 anonim válasza:
Most lesz 2 éves a fiam.Este 8kor vacsi,ma 2db sült virslit evett,pár falat kenyérrel.21:15-kor vittem aludni,előtte issza a tapszeres kakaót(nestlé gabonas kakaos izesitovel),ettől sűrűbb és laktatobb is,szereti nagyon.Ilyenkor még 220ml iszik,ma ennyi csúszott.Sztem megkellene próbálni,h vmit vacsizzon és lefekveshez a tapszert.Enyém este van mikor rantottat,v az aznapi ebédet kapja este.Du.ha jól ebedel akkor sokat nem uzsizik,pl.fel banán,de ha nem éhes nem kínalom,estére jobban eszik és keri is a kaját.
2012. dec. 22. 21:54
7/11 anonim válasza:
szia az én lányom elmult 2 éves és napi kb 5 üveg tápszert megiszik. mi vacsizunk utána tápszer de van hogy csak tápszert kér
2012. dec. 23. 08:13
8/11 anonim válasza:
Reggel-este 1-1 palack tápszer. reggel felkel, mellé reggelizik. Este vacsora és fürdés után fél álomban issza. Végig alussza az estét. Ha nem issza meg valamiért akkor az este közepén korgó pocival kel. A vacsi és a tápszer között kb 2 óra is eltelik egyébként.
2012. dec. 25. 06:46
9/11 anonim válasza:
16 hós, este 7-8 körül rendesen velünk vacsizik (szendvics, bundás kenyér, gyümölcspép, tejbegríz, tejberizs, gabonapehely), utána még benyom egy adag tápszert. Ja és hajnalban is, így kb 8ig alszik, este 10-től.
2013. jan. 21. 14:03
10/11 anonim válasza:
17 hónapos, 6kor vacsizik a családdal kenyér felvágott tejbegríz virsli, rántotta, bundás kenyér (sütőben és teflonban tehát olaj nélkül) túrót vagy sajtot szintén kenyérrel. Este 8kor pedig alváskor megissza a 170 ml tápszert. De ébred éjjel egyébként, de nem éhség miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!