Mitől van hogy a 8 hetes fiam este nem akar az ágyába aludni csak meletem?
Szerintem vegyél egy helyesírás szabályai könyvet!:)
Szörnyű, pár sorban mennyi hiba..:)
Ha van már egy nagyobb gyereked, aki ugyanezt csinálja, akkor én azon csodálkozom, hogy meglepődsz. :) Azért alszik melletted, mert ott érzi biztonságban magát.
Inkább a 4 éves nagylányt kéne valahogy "kitenni" mellőletek, legalább egy külön matracra, mert ő tényleg nagy már. Tudom, ezt mondani könnyebb, mint megvalósítani most, hogy született a kistesó, de szerintem akkor is ez lenne az egyetlen megoldás. Igazából nem is nagyon értem, miért várod el egy 8 hetestől, hogy külön aludjon, miközben az óvodásnak meg megengeded, hogy köztetek legyen.
Az okokat már a többiek leírták, én azt mondom, neked kell eldöntened, hogy a gyerekeiddel, vagy a férjeddel akarod-e megosztani a hitvesi ágyat.
Ha a 4 évesed is ott alszik, akkor a kissrác is addig ott fog aludni, vagy tovább, én nem bírnám ki, az biztos.
Amire rászoktatod, az lesz!
Ez a te döntésed.
Ennyi idős korában az én kisfiam is ezt csinálta. Egy ilyen idős babának a testközelség ugyanolyan szükséglet, mint az evés, vagy a pelenkacsere. Szerintem.
Én nem tagadtam meg ezt tőle, magunk közé vettük a mi ágyunkba, és vettünk pelenkára csatolható légzésfigyelőt. 5 hónapos koráig igényelte ezt, azóta gyönyörűen alszik a saját szobájában reggelig.
Én meg abszolút nem bánom, hogy így alakult az első néhány hónapunk, sőt. Nagyon jó érzés volt vele és a férjemmel összebújva aludni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!