Normális, hogy a férjem este 9 orakor a barátjával tölti az időt, amikor van egy babánk?
Hát ez nagyon gáz, ne haragudj :(
Szerintem ezt nagyon gyorsan meg kellene beszélnetek, de nem akkor, amikor ott van a pótkerék, hanem napközben kijelölni a szabályokat! Én ezt nem hagynám, hogy így menjen!
Mondjuk nem tudom, mennyi idős a gyerkőc, de én megmondanám neki, hogy lehet, hogy ez így ment, amíg ketten voltatok, de nem csak neked kellene, hogy változzon a világ azzal, hogy gyerek van, neki is át kellene gondolnia, mi a normális, hogy lesz jó apa és nem utolsó sorban férj!!! A magánéleteteket igen szűk határok közé szorítja, ha amikor végre kettesben lehetnétek 2-3 naponta ott lóg valaki!!!! Jézus...
Nálunk heti max 1x van ilyen, hogy barát jön, de nekünk közös barát, tehát akkor lefektetem a manót, és én is leülök hozzájuk beszélgetni, szóval az teljesen már. Én van hogy hetekig ilyen sincs... Akkor már inkább elengedném, hogy sörözzenek egyet hetente 1x, de legalább engem hagyjon pihenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!