Mit gondoltok arról ha bolti tejberizst adok a babámnak?
Kedves 8-as!
Ha ajó evő lesz a babád, elsem fogod hinni majd amit most írtál! Én is így jártam. Az első kanalak borzasztóak voltak. Vagy 3 hétig mintha szó szerint sz@rt tettem volna a gyerek szájába. Aztán meg már csak azt vettem észre , hogy napközben egyszer sem szopik már .Úgy belejött az evésbe. Ekkor volt 6, 5 hónapos a babám.
8-as vagyok.
Köszi a tippeket. Egyébként nem az a baj, hogy nem szereti a répát, hanem hogy olyan keveset bír még megenni belőle, hogy nekem most még az 1 étkezés kiváltása is távolinak tűnik.
Még az jutott eszembe, hogy 9 hónaposan egyáltalán lehet már tejet adni? Vannak kifejezetten babáknak való desszertek, pudingok. Azok nem jók? Olyan jól néznek ki. Pl. a Müllerben rengeteg ilyet láttam. Sőt az egyik grízpudingból már magamnak is vettem, mert nincs benne hozzáadott cukor, így én is meg tudom enni.
Értem, köszönöm.
Akkor már csak azt nem tudom, hogy amit neked ajánlottak többen, hogy Te főzd meg tejben a rizst, akkor az adható 9 hónaposnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!