Mit gondoltok arról ha bolti tejberizst adok a babámnak?
Kedves 3. válaszoló. Te fényevő vagy :-)))) Te csak bio dolgokat fogyasztasz? Minden tele van minden szarral. Sajnos.
Amúgy meg előfordul hogy nincs idő főzni millió és millió ok miatt akár, olyankor milyen jó ha csak kiveszed a hűtőből! Ettől még nem lesz senki "szaranya".
:) Mit gondolsz kedves válaszoló a tej az annyira király amit a boltban kapni?vizes lötty az egész.
Kedves kérdező. Ha megeszi hadd egyen, persze ne minden nap :)
Nem, szaranyaázni nem szaranyáztad le, csak konkrétan le lustáztad.
Akkor én is lusta vagyok mert nincs egy tehenem az erkélyen, ugye? :-) Sajnos mi is csak bolti tejet tudunk venni.
Az ilyen kérdésekből mindig vita lesz. Szerintem nem való 9 hónaposnak egy bolti, cukrozott, csokis tejberizs, de ha Te nem így gondolod, akkor add neki.
Nekem ez elsősorban azért fura, mert mi még csak 2 hete kezdtük a hozzátáplálást, de nagyon lassan megy. Még csak az almát és a répát kóstolgatja a lányom, és csak néhány kanálkával eszik belőle. El nem tudom képzelni, hogy 3-4 hónap alatt odáig fogunk jutni, hogy már az édességek következzenek.
Nagy hipermarketekben is lehet kapni termelői tejet és biot is. Nem, nem olyan hűdedrága és nem, nem kell ezermillió kilométert menni érte.
Én szeretem tudni mit adok a gyermekemnek. Nálunk is vannak itthon kész babakajcsik, pont azért, mert nem vagyok szuperanyu, de ezek babáknak készülnek, ellenőrzöttek, nem junk food, mint pl. a bolti tejberizs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!