Szerintetek ez normális 14 hónaposan?
Lehet hogy van benne rosszindulat, de van előzménye is.
Ő meg a férje, az anyósom meg az apósom is teljesen elfogultak. Nem fogadnak el semmilyen negativ véleményt. Meg vannak róla győzödve hogy mindent jól csinálnak. 3-4 hónaposan hozzátáplálták. A csapból is az folyik hogy szobatiszta, mert óránként rárakják a bilire aztán néha belemegy. Nekem meg van egy 2 hónapos kislányom, és semmi se jó amit csinálok, mindenbe beledumálnak, aztán jól kitáryalnak a hátam mögött.
Nekem nem a babával van bajom, hanem a többiekkel. Csak arra voltam kiváncsi hogy szerintetek is van vmi gond a babával? Mert lehet ha rosszindulatból is a fejükhöz vágom, akkor észreveszik magukat és csinálnak végre vmit, és nem teszik tönkre a gyereket, a saját hiú és önzó világuk miatt. Önző: az első baba meghalt, a második szivbetegen született és ezek után akarnak mégegyet. Kérdezem én milyen anya az olyan aki ugy akar még egy babát hogy pontosan tudja, hogy 2 hetesen szivmütétje lesz, ha egyáltalán eljut odáig? (örökletes családi szivbetegség
Szia!
Nem normális szerintem sem.Egy ennyi idős gyereknek már mennie kéne magától.Vigyék orvoshoz mindenképpen!
igazából teljesen nem értem a sztoridat. tehát akkor ez a baba, akiről kérdezel, a szívbeteg? volt műtétje neki is? Mert azért ez teljesen más megvilágításba helyezi azt, hogy a baba mikor fog felülni felállni egyedül, illetve hogyan eszik.
Ha én értettem félre a kérdést, illetve a kommentben leírtakat, akkor azt mondom, hogy tényleg gond lehet a gyerkőccel. Viszont van egy védőnője és egy háziorvosa, akik rendszeresen ellenőrzik, figyelik, és szerintem az orvos be fogja utalni egy gyógytornászhoz, vagy más szakemberhez, ha azt látja, hogy le van maradva a fejlődésben. Az sem mindegy, hogy a gyerkőc milyen súllyal született, most milyen súlyú, bármilyen betegsége van-e. Nem törvényszerű, hogy a 14 hós gyereknek rohangálnia kell egyedül a lakásban.
A bilizés más kérdés: ebben a szülők véleménye nagyon eltérő. van, aki hamar rá szeretné szoktatni a bilire, mert nem mindegy neki, mennyi pelenkát vesz meg egy hónapban. És sok anyukának valóban be is jön a dolog, mert hamar megtanulják a babák. Van, aki nem akarja ezzel macerálni sem a gyereket sem önmagát, egyszerűbbnek tartja rádobni a pelust, aztán futás:-)
igen ő a beteg, 2 hetes korában volt szivmütétje. A mütét miatt 1 hónappal van lemaradva, a dokik szerint.
Az itteni védőnőkről csak annyit hogy két naponta mentek ki a babához és egyik se vette észre hogy haldoklik...
Az utolsó pillanatban mütőtték, a korházban azt mondták ha aznap nem vitte volna be, másnapra meghalt volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!