Azonnal cseréljek pelenkát ha úgy érzem, hogy bekakilt?
Figyelt kérdés
Megetettem a picurkát és büfiztetés közben éreztem és hallottam is hogy bekakilt. A pelenkát még előtte 1 órája adtam rá.2012. dec. 24. 19:41
1/21 xStefix válasza:
Igen, amint tudod, cserélj. Akár tápszeres, akár anyatejes, a kaki irritálja a bőrét, mert be is fülled.
2/21 xStefix válasza:
Ha rendszeresen evés közben kakil, érdemesebb utána cserélni, nem előtte.
3/21 anonim válasza:
Persze azonnal!Neked sem lenne kényelmes sz@ros fenékkel lenni egy percet sem.
5/21 anonim válasza:
Persze, mindenképp cseréld ki, mert a kaki nagyon ki tudja csípni az érzékeny bőrüket és utána napokig kezelheted, mire helyre jön. Ha csak kicsit pisis, azt viszont nem kell folyton cserélni, mert a mostani pelenkák azt már teljesen magukba szívják.
6/21 anonim válasza:
Persze. Szerintem neked sem lenne jó érzés kakiban ülni órákig...
7/21 anonim válasza:
Azzonnal. Ha nem jőn a kiütés :( Ami fáj, és kellemetlen.
8/21 Babeli Zurzavar válasza:
osszessegeben minden ilyen kerdes magadnak torteno felvetese elott gondolkodj el, hogy Neked mi lenne a jo... sokszor segit eligazodni amikor legegyszerubbnek tuno dolgokban elbizonytalanodsz.
szeretnel bekakilva csuszni maszni, forogni vagy csak szimplan aludni? nem... akkor csereld le. ki van szaradva a szaja? Neked mi segit? ha iszol egy pohar vizet?itasd meg! nyugos ha front van? Neked segit friss levego olyankor? akkor setaltasd meg... stb. ha igy gondolkozol el mindenen sokkal konyebb.
9/21 anonim válasza:
Hány éves vagy kérdező? Ilyen kérdést hogy lehet feltenni? Mire készültél fel terhesség alatt, ha azt sem tudod, hogy mikor kell pelenkát cserélni? Te szeretnél a sz.ban feküdni órákig?
10/21 anonim válasza:
Utolsó, nem is értem, hogy lehetsz ekkora tapló, ha édesanya vagy... Jézusom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!