Mekkora pelenkát vegyek először? És milyet ajánlotok?
Láttam, hogy az 1-es méret 2-5 kg-os, a 2-es méret pedig 3-6 kg. Melyiket érdemes kezdetben megvenni? Elég nagy a fedés.
Milyen márkát javasoltok? Pampers Premium Care bejött?
én csak 3-6 kg közöttit vettem mind2 babámnál kezdésnek, és jó is volt. 3,5 és 3,7 kg-val születtek.
eleinte nagyon gyorsan n őnek, szóval csak 1-1- csomagot vegyél, általában hamarabb kell váltani a következő méretre, mint ahogy írják.
nekünk a Dm-es babylove jött be leginkább. meg talán a Huggies gyárt puhább újszülött mértet.
Én megérdeklődném, hogy a kórházban, ahol szülni fogsz, adnak-e pelust, és ha igen, akkor nem vennék egyest.
Ugyanis háromból két gyerekemmel úgy jártam, hogy az egyes már kicsi volt.
4 kilóhoz közeli vagy afeletti babának az egyes kicsi.
Hosszabb távú tapasztalat, hogy a megadott kilóknak inkább a középső-felső sávjából érdemes választani (később is).
Apa elugrik majd venni. (Persze a márkát kiválaszthatod).
Ha meg vinni kell a kórházba, akkor egy csomag 1-es, egy csomag 2-es.
Ha mégis az egyes lesz a jó egy darabig, akkor vesztek még, a kettes jó lesz későbbre, de fordítva nem...
Köszönöm a sok segítséget! Már a kórházba is nekünk kell vinni a pelust, ezért érdeklődök :)
Vannak kisebb kiszerelésű csomagok is? Mert amit néztem, Pampers Premium Care, abban 78 db volt a kezdő méretben. Ha vannak kisebb kiszerelések, akkor veszek inkább 1-est és 2-est is.
Persze hogy van. Vegyél 28 darabosat. Az nem olyan nagy "bukta" akkor sem, ha végül nem jó valami miatt.
Amúgy meg egy átlagos kórházi tartózkodásra (3 nap) bőven elég is. (Kivéve ha tudod, hogy császár lesz, mert az inkább 4-5 nap)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!