Mekkora pelenkát vegyek először? És milyet ajánlotok?
Láttam, hogy az 1-es méret 2-5 kg-os, a 2-es méret pedig 3-6 kg. Melyiket érdemes kezdetben megvenni? Elég nagy a fedés.
Milyen márkát javasoltok? Pampers Premium Care bejött?
Én 1-es méretet használtam majdnem 5 kg-ig. Pampers new baby volt a legjobb. A Huggies nem jött be. Később használtunk, megvoltunk elégedve a következőkkel: Pampers Aktive Baby, Libero, Babylove (DM), Babydream (Rossmann), Beauty Baby (Müller).
A Pampers Premium Care-t is kipróbáltuk, de csak termékmintában. Nagyon jó volt, de nekünk drága. :(
Nekünk a legelején csak az 1-es Huggies volt a jó (meg amilyet a kórházban adtak rájuk, de olyat nem találtunk sehol), mert az nem 2-5 kg-os, hanem 2-4-es volt. Minden másból kifolyt a pisi.
2,5 kilóval vittük őket haza a kórházból.
Amikor elfogyott a Huggies, akkor viszont már az összes 1-es pelenka jó volt.
Vettünk több féle 1-est még születés előtt, igazából mind jó volt, amikor elfogytak (kb. egy hónap), áttértünk a 2-esre.
Én eleve kettest vettem kezdőnek, de a kórházba már mondták, hogy ha hazamegyünk 3-ast vegyek legközelebb.
Ha csak nem saccolnak nagyon picike babát, az egyesből ne nagyon vásárolj be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!