A pelenkát milyen áron veszitek? (Bővebben lent)
A kisfiam tavasszal született, de azóta nagyon felmentek a pelenkák árai. Ha akció van, akkor is sokba kerül. Pamperst használunk, de nem zárkózom el más pelenkáktól se. Most kezdtük a 4-es méretet. Ha van elég pontom, akkor a Dm-be jó áron tudok venni (36 Ft/db Aktive baby), de ha nincs, akkor nem veszem meg horror áron a P.-t. Most vettem a Müller saját márkás pelenkáját, egész jó, hasonlít a Háppy Bellára. A Dm-es pelenka nem jött be. Próbáltunk még no name pelust is, tűrhető volt.
Írnátok nekem példát, hogy hol, milyen áron szerzitek be a pelenkát?
Popsitörlőből milyet használtok, hány darabos és mennyibe kerül?
A brendonban volt nemrég Neogranormonos popsikendi 2 csomag 789 Ft-ért, ebből vettem sokat.
Illetve a Tescoban volt akciós a kartonos Pampers, és így a 4-es darabja 55 Ft-ra jött ki.
Én most a Huggies-t vettem, 3399 Ft volt az Auchanban, 60 db-os.
De, én is inkább a Pamperst szeretem, főleg éjszakára, úgyhogy lehet, hogy éjjelre azt kapja, nappalra pedig Huggies-t.
Popsitörlő: Rossmannban vettem most saját márkást Rossmanno kártyával 1500 hufért 6 csomagot. Ez nagyon jó áron volt szerintem, mert nagyon jó minőségű is. Pelust Happy beallat szeretem, de csak akciósan veszek. Amúgy Rossmannos Babydream pelust használok. Akciósan vettem eddig csak 4+-os kell már 50 forintra jön ki darabja. Nagyon jó minőségű. Rossmanno kártyával volt akciósan 1799 40 ill. 36 db-os. Most pedig olyan akció volt, hogyha két csomaggal veszek, akkor 2000 csomagonként, ehhez jött még a 10%-os kuponom. Úgyhogy így is annyi. Mindig figyelem az akciókat. Pampers nekem annyira nem jön be, de az sem rossz.
Vaterán is érdemes böngészni. Volt, hogy happy bellát vettem egy havi adagot 5000-ért innen a szomszédból:)
Én dm-es vagy auchanos popsitörlőt használok. Utóbbi nagyon jó, és magyar :) sajna az árára nem emlékszem :(
az aldis pelus nekünk nagyon bevált. mondjuk annyira nem olcsó, ha nem akciós olyan 50 Ft/db
Köszi az eddigi válaszokat :-)
Popsitörlőből a DM-eset használjuk, nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!