Milyen pelenkát adjak rá estére?
11kg a lányom. eddig 4es pamperst adtam rá. Nem volt gond soha. Aztán nemrég megint volt papmers akció, de már nem kaptam 4est, csak 4+ost. Jó ideje ezt adom rá, de 80%ban kifolyik a pisi reggelre. Gondoltam lehet, hogy még nagy. Adtam rá 4es liberot. Hát az sem teljesít jobban. Mindig a combjánál lesz pisis. Van még itthon 5ös libero. Megpróbáljam azt is, vagy tudtok jobbat tanácsolni?
Éjjel nem iszik, és kb 11 órát van rajta a pelus.
Leírhatom nálunk mi vált be (de nem biztos, hogy nálatok is az fog beválni): Babylove 4+ - DM-es márka. 10-11 kilósan ezt adtuk rá és tök jó volt.
Most már 12,5 kiló és Huggies 5-öst veszünk neki estére. Kibírja.
Már másfél éves. Örülök, ha végigalussza az éjszakát, nem szívesen kelnék fel pelenkázni. Azért egy éjszakát ki kéne bírnia a pelusnak, csak valamit rosszul csinálok szerintem. De azért köszi a választ.
Igazából az érdekelne, hogy most a méret választással van-e a gond, vagy a márkával?
Szerintem egész egyszerűen sokat pisil és a pelus nem tud annyit felvenni. Két dolgot tudok javasolni: textilpelust használni éjszakára és akkor annyi plusz betétet teszel bele amennyit a pisi mennyiség igényel. Vagy ugyanezt a "turbózást" meg lehet csinálni,hogy eldobható pelenkabetétet teszel pluszban a pelusba. Ilyen eldobható pelusbetéteket általában mosható pelust is árusító webáruházban lehet kapni.
Itt láttam pl., de biztos máshol is lehet kapni:
A Libero ált. azt a választ adja, hogy a méretben (pl. 4-es és 5-ös között) nem sok a különbség, szinte ugyanakkora. Inkább az jellemző, hogy több folyadékot bír magába szívni.
Ha nagy az 5-ös, azt úgyis látni. Itt-ott eláll.
Nekünk pl. volt olyan, hogy a 3-as már kicsinek bizonyult, de a 4-es még szemmel láthatóan nagy volt, főleg a fenekénél. Nem passzolt rá.
Mi akkor váltottunk Up&Go-ra, és azóta is csak azt veszem.
A lányom éjszaka kb. 2 dl vizet megiszik. A pelus reggelre teljesen megduzzad, de ki nem folyik belőle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!