Milyen pelenkát adjak rá estére?
11kg a lányom. eddig 4es pamperst adtam rá. Nem volt gond soha. Aztán nemrég megint volt papmers akció, de már nem kaptam 4est, csak 4+ost. Jó ideje ezt adom rá, de 80%ban kifolyik a pisi reggelre. Gondoltam lehet, hogy még nagy. Adtam rá 4es liberot. Hát az sem teljesít jobban. Mindig a combjánál lesz pisis. Van még itthon 5ös libero. Megpróbáljam azt is, vagy tudtok jobbat tanácsolni?
Éjjel nem iszik, és kb 11 órát van rajta a pelus.
Sima kék pamperst adok rá, narancssárgát még nem vettünk.
Egyelőre még nem adtam rá az 5öst, mert akartam még adni egy esélyt a 4esnek. De úgyis el fog fogyni napokon belül.
A bugyipelus lesz a következő amit kipróbálok, ha a sima 5ös libero nem válik be. De akkor abból is 5öst vegyek már ugye?
Nem biztos, mert az vagy passzol rá, vagy nem. Persze a gumi valamennyit enged, de a tépőzárasnál sokkal tágabb a méretállítási lehetőség. (Nekem egyébként kisfiam van, idősebb is, nagyobb is, de nem szokott gond lenni, a négyest kapja ő is. Úgyhogy szerintem tényleg az van, hogy sokat pisil a kislányod)
A bugyipelus arra van elsősorban, hogy biliztetéskor könnyen lehessen föl-le húzni.
Kedves Előző!
A bugyipelust én pont nem a biliztetés miatt kezdtem el használni a lányomnál. 1 éves kora után már nem igazán tetszett neki a pelenkacsere, ezt pedig sokkal könnyebb ráadni, pár pill. az egész. Amúgy meg teljesen máshogy áll a gyereken. Míg a hagyományos, ha megtelik pisivel, szinte lóg, esik le a gyerek lába között. A bugyipelus nem. Simán kibír annyit, mint a rendes. A lányom is jobban szereti.
A 4-es méret 7-11 kg-ig, az 5-ös 10-14kg -ig van.
Én először 4-est vettem, mert a simából ilyen kellett rá, de az épphogy jó volt már rá. A követlkező csomag már 5-ös volt. Szerintem már inkább 5-ös méretet vegyél!
Az tény, hogy sokkal drágább, de gyakran akciós az is.
Viszont attól ne félj, hogy nem passzol rá, mert sokkal jobban passzol a gyerekre, mint a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!