Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen pelenkát adjak rá estére?

Milyen pelenkát adjak rá estére?

Figyelt kérdés

11kg a lányom. eddig 4es pamperst adtam rá. Nem volt gond soha. Aztán nemrég megint volt papmers akció, de már nem kaptam 4est, csak 4+ost. Jó ideje ezt adom rá, de 80%ban kifolyik a pisi reggelre. Gondoltam lehet, hogy még nagy. Adtam rá 4es liberot. Hát az sem teljesít jobban. Mindig a combjánál lesz pisis. Van még itthon 5ös libero. Megpróbáljam azt is, vagy tudtok jobbat tanácsolni?

Éjjel nem iszik, és kb 11 órát van rajta a pelus.

2012. dec. 18. 13:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Sima kék pamperst adok rá, narancssárgát még nem vettünk.

Egyelőre még nem adtam rá az 5öst, mert akartam még adni egy esélyt a 4esnek. De úgyis el fog fogyni napokon belül.

A bugyipelus lesz a következő amit kipróbálok, ha a sima 5ös libero nem válik be. De akkor abból is 5öst vegyek már ugye?

2012. dec. 20. 11:26
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem biztos, mert az vagy passzol rá, vagy nem. Persze a gumi valamennyit enged, de a tépőzárasnál sokkal tágabb a méretállítási lehetőség. (Nekem egyébként kisfiam van, idősebb is, nagyobb is, de nem szokott gond lenni, a négyest kapja ő is. Úgyhogy szerintem tényleg az van, hogy sokat pisil a kislányod)

A bugyipelus arra van elsősorban, hogy biliztetéskor könnyen lehessen föl-le húzni.

2012. dec. 20. 12:32
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedves Előző!

A bugyipelust én pont nem a biliztetés miatt kezdtem el használni a lányomnál. 1 éves kora után már nem igazán tetszett neki a pelenkacsere, ezt pedig sokkal könnyebb ráadni, pár pill. az egész. Amúgy meg teljesen máshogy áll a gyereken. Míg a hagyományos, ha megtelik pisivel, szinte lóg, esik le a gyerek lába között. A bugyipelus nem. Simán kibír annyit, mint a rendes. A lányom is jobban szereti.

A 4-es méret 7-11 kg-ig, az 5-ös 10-14kg -ig van.

Én először 4-est vettem, mert a simából ilyen kellett rá, de az épphogy jó volt már rá. A követlkező csomag már 5-ös volt. Szerintem már inkább 5-ös méretet vegyél!

2012. dec. 20. 19:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Relatív, hogy mi a könnyebb, mert a bugyipelusnál az összes nadrágot, harisnyát le kell szedni, ha a következőt rá akarod adni. Én csak térdig szoktam húzni ezeket és úgy cserélek, úgyhogy az én szokásaimhoz biztos nem könnyebb. Ezért tartogatom ezt a bilis korszakig
2012. dec. 21. 06:51
 15/16 A kérdező kommentje:
Én pelenkázásnál teljesen le szoktam vetkőztetni, ez nem lenne akadály. Amitől félek, hogy nem állítható, és nem fog úgy passzolni rá. Na meg a nagy hátránya, hogy sokkal drágább, mint a sima pelus.
2012. dec. 21. 07:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Az tény, hogy sokkal drágább, de gyakran akciós az is.

Viszont attól ne félj, hogy nem passzol rá, mert sokkal jobban passzol a gyerekre, mint a másik.

2012. dec. 21. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!