Feladott poggyaszban lehet tapszer, tejpep bontott csomagolasban? Vagy azt kiveszik? Tudja vki?
Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 03:02
1/5 anonim válasza:
Igen, lehet de jol csomagold be mert a borondoket dobaljak ugy rendesen! A repulore Babakajat fel lehet vinni. Nem sok kivetel van, de ez az egyik kivetel.
2/5 anonim válasza:
Feladott csomagban minden lehet ami nem illegális vagy nem kell hozzá külön engedély.
A rendes poggyászban is lehet. Meg tápszer és víz is. Èn 1 év alatti babámmal nagyon sokat utaztam. Mindent felengednek, igazából korlátozás nélkül. Európán belül repültem sokat és ázsiába. Van ahol bele kóstoltatnak (pl ferihegy), de van ahol semmi.
3/5 anonim válasza:
Mi múlt hónapban utaztunk, a bőrönd tele volt babakajával, a kézipoggyászban volt egy üveg főzelék, meg egy gyümölcsital. Ferihegyen azt mondták, kóstoltassam meg a kislányommal, de amikor mondtam, hogy nincs felbontva, csak megnézték és mondták, rendben van. Amikor meg visszafelé jöttünk, Egyiptomban is csak megnézték. Szóval a lényeg, hogy bőröndben nyugodtan lehet bármi (babakaja).
4/5 A kérdező kommentje:
Koszi, a kezipoggyaszt tudom, a feladott poggyasszal volt gond csak, szoval akkor ti is vittetek mar bontott csomagolasu tapszert vagy tejpepet? A gepre nem kell ilyesmi, mar nem olyan kicsi a lanyom.
2012. dec. 21. 15:13
5/5 anonim válasza:
Szia! Én 5 doboz tápszer vittem magammal ( Pepti volt) az nem hagyományos csomagolásban van. Semmi gond nem volt belőlle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!