Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most komolyan! Minden bölcsi...

Most komolyan! Minden bölcsi ilyen?!

Figyelt kérdés
Esküszöm, senkit nem akarok megbántani, de amit láttam, az katasztrófális...A fiam hamarosan bölcsis lesz, és bementünk, úgymond ismerkedni, és ebédet fizetni. De amit ott láttam, katasztrófa volt!!!Kb. mint egy árvaház!! A gyerekek egyfolytába sírtak, üvöltöttek, semmit nem csináltak, semmi foglalkozás nem volt, ütötték egymást, köztük az én fiamra is "rászálltak", az egyik kisfiú magára öntötte a vizet, a gondozónő nem öltöztette át(egy teljes pohár víz landolt a ruháján) hanem szalvétával megtörölte picit, a másik be volt kakálva, szólt, vele nem is foglalkoztak, volt olyan is, h az egyik gyerek nagyon sírt, őt egyszerűen kivitték a fürdőbe, és ott hagyták, hozták a tízórait, és az egyik gyerek még cumisüvegezik, abból kapta a vizet. Elvileg babavizet hoztak neki a szülei, erre a gondozónő szólt a másiknak, és az meg hozott a szemem láttára babavíz helyett csapvizet. Most komolyan!! Mindenhol ennyire elszomorító a helyzet, vagy csak ebben az egy bölcsiben???!!
2012. dec. 20. 10:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Írd meg, légyszi nekem is, hogy melyik ez a bölcsi? Több ismerős család áll bölcsiválasztás előtt, nem szeretném ha "belefutnának" ilyenbe:(. Köszi!

ja, az "agyagos" vagyok:).

2012. dec. 20. 12:51
 22/30 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom mi volt a bunkó a válaszomba. Ne haragudj de többen kérdezték melyik ez a bölcsi. Nem értem miért nem írod ki ide a nevét. Miért más privátban, mint nyilvánosan? Mivel semmit nem reagáltál a kérdésekre, ezért mertem megkérdezni hogy ugyan miért nem írod meg. De bocs hogy élek.
2012. dec. 20. 13:25
 23/30 A kérdező kommentje:
azért nem írom ki nyilvánosan, hogy pontosan melyik szegedi bölcsi ez, mert nem lejárató kampányt szervezek a bölcsi ellen, így ez inkorrekt lenne. Csak gondolj bele!
2012. dec. 20. 13:30
 24/30 Golan Trevize ***** válasza:
100%

Ahova a fiaim járnak, ott minden pont fordítva van, mint amit írsz.

Én ott nem hagynám a gyermekeimet ilyen helyen, sőt megírnám mindenhova (önkormányzat, ÁNTSZ, gyermekvédelem, stb.) hogy miket tapasztaltam. Még fényképeket/videokat is csináltam volna.

2012. dec. 20. 13:38
 25/30 A kérdező kommentje:
fényképet, videót nem csináltam, mert el voltam képedve, mik vannak, no meg a gyerekemre figyeltem.Szóval azt mondjátok, hogy fel kellene keresnem valami szervet, hogy tegyenek valamit?!
2012. dec. 20. 13:44
 26/30 Golan Trevize ***** válasza:
73%
Ha már csak a fele igaz annak, amit írtál (nem vitatom, hogy az egész igaz), az egy olyan helyzetet jellemez, ahol sürgős és súlyos intézkedés szükségesek.
2012. dec. 20. 14:10
 27/30 A kérdező kommentje:
nem állna érdekemben hazudni, nem fizetnek érte....:))
2012. dec. 20. 14:13
 28/30 anonim ***** válasza:
29%
9-es vagyok.elárulná valaki,hogy miért lettem lepontozva?mi nem volt hasznos a válaszomban?
2012. dec. 20. 16:35
 29/30 anonim ***** válasza:
64%
ennyi öröme legyen a lepontozóknak.Boldog Karácsonyt idióták
2012. dec. 21. 09:01
 30/30 A kérdező kommentje:
ne bosszankodj kérlek, ne is foglalkozz a lepontozókkal, idióták!!
2012. dec. 21. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!