Most komolyan 20. 000. Ft alatt nem lehet Fisher Price ugráló zebrát (rózsaszínt) venni újonnan, csak használtan mindenféle aukciós oldalon?
Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 10:29
1/7 anonim válasza:
Az internet szerint a legolcsóbb 22 ezer. Szerintem lehet kifogni, pl. hipermarketekben, ha van akció, tavaly pl. egy hétig 18990 volt tán az auchanban.
2/7 anonim válasza:
Nagykanizsán az Intersparban láttam akciósan 8.000 Ft-ért!!!! Komolyan!!! Igaz csak 2 volt belőle.
Én anno a www.jatszvelem.hu oldalon vettem 15.000 volt.
Vaterán teszveszen is lehet kapni használtan, ott 10 körül vannak. Én is ott adtam el, nem játszik vele annyit egy gyerek hogy leamortizálnà.
3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos Nagykanizsa elég messze van tőlünk, úgyhogy az kilőve!Félek a használt játékoktól, mert volt, hogy rosszul jártam vele (Fisher Price kiságyforgó), amit végül is nem lehetne tönkre tenni?!
2012. nov. 21. 11:18
4/7 A kérdező kommentje:
A honlapon, amit belinkeltél, már nem lehet kapni!
2012. nov. 21. 11:19
5/7 anonim válasza:
Na mi pont ezért vettünk ugráló teknőst a Vtech-től,annyival nem jobb az ugráló zebra,aztán ha csak egy hónapig érdekli???Mi nem mertük annyira bevállalni,ez is drága :(
6/7 A kérdező kommentje:
Én is nézegettem a teknőst, csak nem tudom.... lehet az lesz belőle!Méretre amúgy ugyanakkora a kettő, mármint a magasságra gondoltam?
2012. nov. 21. 12:21
7/7 anonim válasza:
Mi használtan vettünk zebrát, semmi baja nem volt, csak le kellett tisztogatni. Kb 2 évig használta a fiam. Még most is ugrálna szerintem, csak már eldobozoltuk a padláson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!