Most komolyan! Minden bölcsi ilyen?!
Nálunk nem ilyenek szerencsére.
Én ilyen helyre nem vinném.
keress másik bölcsődét,nagyon hamar és mindenkinek tedd szóvá a tapasztalataidat
megírhatnád melyik ez a bölcsi,legalább más is fogja tudNi hova NE vigye a gyermekét.
egyáltalán nem ilyenek az én tapasztalataim a bölcsinkel kapcsolatosan,mondjuk a létszám is 10 fős,amiből mindig 2-3 hiányzik,így 2 nevelő+1 dadus simán tud velük foglalkozni
NEM!!!! NE VIDD ODA A GYEREKED!
Ez nem normális amit leírtál. Nálunk 11 gyerek van két gondozóra, + ebédnél sétánál vannak segítők is. A gyereknek segítennek enni, öltözni, beviheti az ivósüvegét, alvósjátékát. Rengeteget játszanak, rácsos ágyban csak a járni nem tudó csöppek vannak, de ők is csak alvásidőben. Én még nem hallottam ordítani gyereket, a beszoktatáson kívül, de pl az én lányom imád járni.
hál istennek a miénk nem ilyen volt
persze volt,hogy sírtak a gyerekek kezdetben a beszokásnál vagy reggel,amikor vitték őket,de ott szépen megvigasztalták őket,az ölükbe ültették
nálunk egyszer volt olyan,hogy mentem érte,és be volt kakálva,mondtam,hogy gyorsan tisztába teszem,erre alig akarta hagyni a gondozónő,teljesen kétségbe esett,hogy ők nem adhatnak ki bekakált gyereket,majd ő megcsinálja,csak nem vettem észre,mert bekakálás előtt pár perccel tette tisztába.
vihettünk takarót,alvós állatot,de csak egyet,azért nekik fejben is kell tartani,hogy melyik kié,ráadásul ha tönkremegy valami,ki vállalja a felelősséget.a játékokról meg annyit,hogy szerintem ez mindenhol így van,megcsócsálják egymás után a játékokat a gyerekek,arra igazán nincs kapacitás,hogy állandóan játékot fertőtlenítsenek.ennek ellenére nálunk bizinyos időközönként az összes játékot lefertőtlenítették.
szóval én meggondolnám a helyedben,hogy oda vigyem,de nem hagynám szó nélkül.lehet menni a vezetőhöz,jegyzőhöz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!