Mennyi idősen tud kb. megölelni a baba?
Az egyikük már pár hónapja úgy belekapaszkodik a nyakamba, ha felveszem, hogy szerintem meg tudná magát tartani. (De nem fogom kipróbálni.)
A másikuk inkább csak bújik, meg a lábamba szokott rendesen belekapaszkodni.
Egy évesek.
Szia!Nekem anagyobb az apukáját félévesen öleltemegelőször (későbbre vártuk)
Akicsi 7 hós és ugyanaztcsináljavelem!Úgy bújik a nyakamhoz h a két kicsi kezével öleli! Imádom!Tudatosan szerintem 12-13 hósan ölelt a nagyobb először!
A 23 hónaposom még sosem csinálta. :( És puszit sem adott soha. Pedig imádjuk, és folyton puszilgatom. Viszont a nála is nagyobb macijának a nyakát tegnap este átölelte, és azt mondta neki: "Édeszem".
Na ezt magyarázzátok meg! Szóval ezek szerint tud ölelni...Én nem értem.
16 hónapos a lányunk, már egy ideje csimpaszkodik a nyakunkba, és mondja búgva: "jájjájj".
Határozottan megölel az apját is és engem is. De nem tudom mióta kezdte, nem új keletű nála ez biztos.
Köszönöm a válaszokat!
Igazából vannak már gyerekeim, de erre nem emlékeztem, hogy mikortól csinálták, és most már annyira vágyom rá. :o) Fél éves, de erős és nagy baba, szóval elvileg képes lenne rá...
De úgy látom, nagy a szórás, ez nem olyan, mint az, hogy "mikor fordul át", és akkor pár hónapon belül úgyis mindenki megcsinálja.
No, megvárjuk. Mást úgysem tehetek. :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!