Miért nem érti meg, hogy egy ennyi idős baba még nem eszik csokit?
Nem fogom fel, hogy lehet vki ilyen értetlen.
Én mondanám neki, hogy amiért nem érti meg, hogy nem ehet csokit ennyi idősen a gyerek, s mivel abszolut nem veszi figyelembe a ti elveiteket, bla bla így anyukád vigyázz rá.
Legközelebb meg majd gondolkozik.
Egyáltalán nem bíznám rá, mivel még hangoztatja is azt, amit te ellenzel, és jogosan ráadásul.
Bőven ráér még csokit enni!
Azért ez hihetetlen, nagymamám idejében volt ilyen, hogy a csoki számított "jó" ajándéknak.
Hétvégén volt a fiam születésnapja, nagyszülők, keresztszülők, nagynénik stb. de senkinek sem jutott eszébe édességet hozni a 3 évesnek! Torta volt, aztán kész.
Milyen undorító már, hogy "nem ám én zabálom meg a gyerek elől"!!!
Egy 8 hónapos nem "szeretne" semmit enni, pláne nem csokit!!
Bízd inkább anyukádra!
Ha tehetem, én is azt teszem, anyósékót nem nagyon kérek ilyet. Totál nem ismerik a gyereket, így azt sem tudják, mit ehet.(5 hós kora körül, még csak szopott, de antibiotikumot kellett szednem, úgy éreztem kevesebb a tejem, de szerencsére elég volt. Anyós megjegyezte, hogy ha nem elég, akkor feles tejet szoktak adni. Majdnem elvágódtam, és alig bírtam megszólalni, hogy nem, hanem tápszert.)
Mi hétfőn voltunk épp nagybevásárolni, én is a saját szüleimre bíztam, mert bár anyukámmal sem mindig értünk egyet, de tiszteletben tartja az én véleményemet.
Anyósomék meg jöttek velünk vásárolni, holott eredetileg a Párom azt mondta nekik, hogy menjenek le az unokához, míg mi elmegyünk. De jobb is volt így, anyukámmal és apukámmal minden gond nélkül elvolt a 10 hónapos Kisfiam (velük lakunk mondjuk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!