Milli Mia krémtúrót mikor ehet már egy baba? És túró rudit, ha leszeditek róla a csokit?
Figyelt kérdés
Milyen időközönként kaphat és mennyit egy krémtúróból vagy egy túró rudiból?2012. aug. 28. 22:04
1/6 anonim válasza:
6-7 hós kortól kaphat, 1-2 hetente, de én milli miat nem adnék töméncs cukor, inkább csinálj otthon túrókrémet, igazi túróból és gyümiből.
2/6 anonim válasza:
szerintem 1 éves kor után.
milli mia tele van cukorral, ezért várnék vele, a túró rudi csoki nélkül meg... nekem furcsa. elolvastad már az összetevőit? túrót nem igen látott, szerintem a csoki része a legkevésbé ártalmas :)
na nem azt mondom, hogy enyém nem szokott kapni, de értelmetlennek tartom leszedni azt a kis csokit, hogy tiszta e-t és műanyagot cukorral egyen a baba :)
azt is 1 éves kor után szerintem. enyém hetente 1x-2x eszik ezt vagy azt, amúgy túrót összeturmixolok gyümölccsel és kekszet teszek bele, így szereti a legjobban :)
3/6 anonim válasza:
ilyesmit én csak 2 éves kor után adtam neki, nem hiányzik egy gyereknek, ha nem tudja, mi az. Ráadásul nem is olcsó. Vaníliás joghurtot szokott kapni 10 hós korától, ennyi volt az édesség.
4/6 anonim válasza:
Krémtúrót és túró rudit is tudsz otthon készíteni. Válaszd inkább ezt a megoldást, ha szeretnél adni a babádnak. :) Én a kislányomat 1 éves kora után hetente egyszer megleptem ilyesmivel. :)
5/6 anonim válasza:
Én adtam 11 hónapos fiamnak egy falat Cserpes Trudit. Nincs benne semmi mesterséges adalékanyag (mint ahogy a többi Cserpes termékben sem) csak ezért mertem kipróbálni. Semmi baja nem lett tőle, de nem is kattant rá. :) Krémtúrót viszont a sok cukor és az adalékok miatt nem adnék neki. Barackos túrókrémet szoktam neki készíteni túróból és friss gyümölcsből.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 31. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!