Tudom gyagya kérdés, de ti milyen ruhát adtok 4,5-5 hónapos kislányotokra karácsonykor?
Harisnya, ruhácska, felül hosszú ujjú póló, mert hűvös van nálunk. De nem habos-babos, inkább kényelmes, hogy jól tudjon benne mozogni (ha a ruha nagyon hosszú, az nem szokott kényelmes lenni, ha már tud kúszni vagy forogni)
Ja, már 6 hónapos, de ugyanaz a "kategória".
Szívesen kölcsön adok valamit, 3 lányom van, egy rahedli ruhával. ;o)
Köszönöm a gyors válaszokat és a felajánlást is :)Van egy kis együttesünk leggings (vagy micsoda ) és pulcsi egy famer szoknyával-kantáros,még nem volt rajta,karira tartogattam-illetve csak a szoknyája nem volt rajta.Nem szűk fazonú,kényelmes lehet neki.Szerintem akkor azt adom majd rá.Ha a szoknya meg mégis kényelmetlen lenne neki a forgolódásba,marad a felső és a leggings abba is aranyos :)Na és hatalmas haja van,lehet kap egy kis csatot is...
Akkor ez nem túlzás azért nem?Mégse rugdalozó,bár gondolom senki nem rökönyödne meg azon sem :)
Én szerettem volna az 5 éveseimnek venni valami kis egybe csini ruhát (nem csak ünnepekre, hanem bábszínházba, anyák napjára stb-re is), és SEHOL nem kapok!!! Budapesten élünk...
Voltam 2 c&a-ban, h&m-ben, takkoban, kikben, tescoban, auchanban (3-ban is), kínaiban, és sehol semmi. Vagy csak csecsemő méret van, vagy 12 évesekre való. Akad 1-2 a lányaim méretében is, de azok vagy ocsmányak (mintha a prosti-bálra készült volna), vagy nagyon drágák ahhoz, hogy kettőt vegyek belőle...
A Teszvesz is vagy drága, vagy ronda.
Szóval, kérdésedre válaszolva, fogalmam sincs, hogy miben lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!