Karácsonykor lesz 2,5 hónapos babának milyen könyvet ajánlanátok?
Nagy színes képekkel telit,állatosat pl. konkrétumot nem mondok,mert rengeteg van:És ráadásul gyerekfüggő mert az én egyik gyerekem nagyon szerette már kiskorában is,a másik pedig most kezdett csak érdeklődni a könyvek iránt,ezelőtt nem érdekelte!A könyv szép ajándék,és ha most nem később biztosan hasznát veszitek!
Off egy kicsit,az egyik válaszoló írta hogy ilyen picinek karácsonyra felesleges,ez olyan részről igaz,hogy még nem érti a karácsony lényegét,de nekem fontos volt mindkettőnél,hiszen új családtagok,és számomra/számunkra pontosan gyermekkel került igazán más,és igazán varázslatos dimenzióba a karácsony! :) Nem az ajándék nagyságán és drágaságán van a hangsúly!
Ez nem kötekedés elfogadom a máshogyan gondolókat :) csak ki kívánkozott!Mindenkinek szép ünnepeket!
Nekem is volt már pici babám karácsonykor, húsvétkor, akiknek fogalmuk sem volt arról, hogy ünnep van,mégis kaptak ajándékot. A 4 hónapos lányom sem tudta 9 évvel ezelőtt, hogy mi az a Mikulás, mégis kapott csomagot. Nemcsak azért, mert a testvérei előtt is furcsán vette volna ki magát a dolog, hogy az éppen akkor pici miért nem kap semmit, hanem magam miatt is fontos volt, a család miatt. A férjem is így gondolja.
Köszönöm a válaszokat.
A család szeretne ajándékkal kedveskedni karácsonyra, ezért gondoltam valami értelmesebb dolgot kitalálni, könyvünk még nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!