Tiszta bena vagyok! Karacsonykor lesz 4 honapos a babank, de nem tudom mit lehetne neki venni, amivel mar akkor, de legkesobb 1-2 honapon belul lekotne magat? Vagy vmi, ami elszorakoztatna ot!
Szia!Az én kislányom november 5-én lesz 4 hónapos.Ami most kedvenc a rágóka,és mindenféle rágható dolog.Érdemes olyat venni,amit már tud fogni.Ezenkívül ezerrel néz mindent,tehát a színes,sokszínű plüssök hasznosak.Feküdni már nem szeret,a babahordozóban jól elvan.Most kapott pihenőszéket,amiben tud hintázni,azt is élvezi.
Amit kinéztem karácsonyra,akkor az én babám már 6 hónapos lesz: [link]
Ez a mászó Micimackó most nagy sláger.Elkezd mászni a maci,és a baba megy utána.Bár ez még 4 hónaposan talán kicsit korai.
Az én kisfiam imádta a bébihintát, most 8 hónapos és még mindig sokat hintázik.
Nekünk Fisher Price óceános hintánk van.
De szokták szeretni a nyomkodós zenélős játékokat (a szülők kevésbé), a felakasztható, csörgő zörgő izéket, projektort, ilyesmiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!