1/10 anonim válasza:
nem, nekünk semmit nem ért, de azért kenegettem, hátha...
2/10 anonim válasza:
Sajnos nem nagyon, annál egy kicsit jobb a Dentinox. Ha nagyon fájt és nem tudott emiatt aludni, néha adtam Nurofent/Panadolt.
3/10 anonim válasza:
Igen. Előtte Dentinoxot használunk, az nem vált be.
4/10 anonim válasza:
Nem vált be. Frezyderm fogínyápolót használtunk, az jobb volt.
5/10 anonim válasza:
Nekünk bevàlt, elõtte Dentinoxot hasznàltunk, az nem hasznàlt.
6/10 anonim válasza:
Nem vált be,inkább a Dentinox,de az sem mindig,nagyobb fájdalmakkor pedig a Nurofen,de azt csak nagyon ritkán adok neki.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Elég vegyesek a válaszok. Vettem már, kipróbálom, majd meglátom használ-e..
2012. dec. 18. 13:57
9/10 anonim válasza:
Nekünk bevált,pl. alvás előtt bekentem neki akkor megnyugodott és el tudott aludni.Én naponta többször is bekentem amikor láttam hogy fáj neki,csak amikor áttöri az ínyét akkor néha kell az algoflex éjszakára.
10/10 anonim válasza:
Igen. Ő kérte, hogy kenjük (mikor már akkora volt)
A Dentinox nálunk sem vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!