Írnátok nekem pépeket, babajoghurtot, desszertet, amiket adtok a babátoknak, és bevált, szereti, nem fáj a pocak tőle?
Humana grizpép,tejpép,vaniliás,vajaskekszes..isteniek!
Bebivita gyümölcspépek,ugyancsak tejpép.grizpép más-más izesítéssel.
De te is keverheted gyümölccsel is őket.
Nekünk a Nestle kekszes pudingja vált be. Igaz nem valami masszív, mert olyan mint a kocsona, de azért tud jobbra - balra dőlni ..
Amikor jött a fog a lányomnak csak ezt volt hajlandó megenni. Én minden délután adok neki egy felet + tejpépet.
4 db 600 HUF szokott lenni általában.
Első vagyok
A Humana-s desszertek a Müllerben 480ft körül vannak 4*100gr.Jobb ár,mint az üveges.
A Bebivita gyümölcse pedig 100%-os gyümi:) nagyon finommak!
Nem tudom, csak az én gyerekeim ilyen haspókok-e, de nálunk nem volt, ami még ne fogyott volna el ezekből...
Kedvencek: Humana vaníliás, csokis.
A porból bekeverős pépekből pedig a Nestlé sztracsatellás.
Nekik nem szokott sosem fájni a hasuk.
16:10-es vagyok.
Bocsi az offért, de ez a Stracsis Nestle-s tényleg ennyire jó?! Sokan dicsérik nekem, de nem mertem még eddig kipróbálni a lányommal. Sokáig a vaníliás tejpépet sem óhajtotta megenni, bár az akkor HA-s volt. Most pedig eszi, mióta mindenből a simát adjuk neki.
Az én fiaim is imádják a Nestlé sztracsatellás tejpépet!
Azon kívűl a Nestlé desszerteket is, a gyümijeiket is.
Humana vaniliás puding, Hipp banán-őszi tejpép. Ja, meg a Milupa sárgabarackos meg a vaniliás tejpép. Utóbbira nagyon jó,ha egy kis gyümit is öntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!