Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Írnátok nekem pépeket, babajog...

Alaszka kérdése:

Írnátok nekem pépeket, babajoghurtot, desszertet, amiket adtok a babátoknak, és bevált, szereti, nem fáj a pocak tőle?

Figyelt kérdés
8 és fél hónapos babámnak akarnám kiegészíteni az étrendjét pl. uzsonnára, esetleg vacsira, de millió féle cucc van a polcokon, nem tudom milyen kéne. Még anyatejes. Márkát is írjatok légyszi.
2012. márc. 1. 16:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Humana grizpép,tejpép,vaniliás,vajaskekszes..isteniek!

Bebivita gyümölcspépek,ugyancsak tejpép.grizpép más-más izesítéssel.

De te is keverheted gyümölccsel is őket.

2012. márc. 1. 16:09
 2/13 anonim ***** válasza:

Nekünk a Nestle kekszes pudingja vált be. Igaz nem valami masszív, mert olyan mint a kocsona, de azért tud jobbra - balra dőlni ..

Amikor jött a fog a lányomnak csak ezt volt hajlandó megenni. Én minden délután adok neki egy felet + tejpépet.

4 db 600 HUF szokott lenni általában.

2012. márc. 1. 16:10
 3/13 anonim ***** válasza:
Én nagyrészt Kecskemétit vettem, ezekből mehet bármelyik,de én a málnás,epres desszerteket csak 1 év után adtam elővigyázatosságból.
2012. márc. 1. 16:11
 4/13 anonim ***** válasza:

Első vagyok

A Humana-s desszertek a Müllerben 480ft körül vannak 4*100gr.Jobb ár,mint az üveges.

A Bebivita gyümölcse pedig 100%-os gyümi:) nagyon finommak!

2012. márc. 1. 16:15
 5/13 anonim ***** válasza:
Milupa,Milumil tejpépek,tejberizspépek-nálunk a vaníliás ment nagyon,de van ízesített,kekszes,csokis is.Kecskeméti,Hipp üveges babadesszertek is finomak.
2012. márc. 1. 16:15
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, csak az én gyerekeim ilyen haspókok-e, de nálunk nem volt, ami még ne fogyott volna el ezekből...

Kedvencek: Humana vaníliás, csokis.

A porból bekeverős pépekből pedig a Nestlé sztracsatellás.

Nekik nem szokott sosem fájni a hasuk.

2012. márc. 1. 16:31
 7/13 anonim ***** válasza:

16:10-es vagyok.

Bocsi az offért, de ez a Stracsis Nestle-s tényleg ennyire jó?! Sokan dicsérik nekem, de nem mertem még eddig kipróbálni a lányommal. Sokáig a vaníliás tejpépet sem óhajtotta megenni, bár az akkor HA-s volt. Most pedig eszi, mióta mindenből a simát adjuk neki.

2012. márc. 1. 16:36
 8/13 anonim ***** válasza:

Az én fiaim is imádják a Nestlé sztracsatellás tejpépet!

Azon kívűl a Nestlé desszerteket is, a gyümijeiket is.

Humana vaniliás puding, Hipp banán-őszi tejpép. Ja, meg a Milupa sárgabarackos meg a vaniliás tejpép. Utóbbira nagyon jó,ha egy kis gyümit is öntesz.

2012. márc. 1. 16:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Az en fiam csak es kizarolag a nestle sztrachiatellas pepet eszi, pedig mar ket eves. :-) szerintem is nagyon fini. Vettem masfajtakat is, de nemelyik annyiraborzaszto volt, mintha valami gyogyszer lenne. Csodalkoztam, hogy ez meg milyen finom. :-)
2012. márc. 1. 16:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Én a DM sajátmárkás tejpépeit szoktam venni, nagyon finomak és jó árban vannak. Aztán még a Nestlé tejdesszertek is nagyon finomak.
2012. márc. 1. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!