Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Leesésgátlós gyerekágy bevált...

Leesésgátlós gyerekágy bevált a babátoknál, szereti?

Figyelt kérdés

Kisfiam 1 éves és velünk alszik.Nagyon nehezen férünk már el és szeretnék mellénk venni egy ilyen ágyat.Remélem nem fog hisztizni benne :)

Megéri az árát,használtan holt tudok venni?

2012. jan. 31. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:

én junior ágyat vettem oldalára tettem a szopipárnát vígan elvan benne

14 hónaposan kapta

2012. jan. 31. 13:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a körbe támlás ágyra gondolsz, akkor megéri. Kb 1éve vettük, szereti a fiam. Viszont ha veszel is Veletek fog aludni, szerintem nehéz lesz külön altatni
2012. jan. 31. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi ilyet vettünk:

[link]

A lányom azonnal megszerette (addig csakis velem aludt, onnantól mellettem, de saját ágyában), a fiam most szokja, egyre inkább elalszik benne, két hete vettük neki.

2012. jan. 31. 14:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Ismerősöm fiának is olyan van, ő szereti, nekem ilyenre esett a válaszásom:

[link]

erről kihúzva nem találtam képet, de ilyen, mint a köv képen ez a másik:

[link]

Mivel a fiam is mellettünk aludt amikor megkapta ezt először magam mellé fordítottam, simán aludt benne, aztán amikor átraktam a rendes helyére mellette mindig kipárnázta, hogy ha leesne. Végül kinyitottam neki, és a a mai napig úgy alszik benne és imádja. Leesni nem tud róla, helye van(pici kora óta rengeteget forgolódik álmába). Ha rossz éjszakája van akkor fel tud jönni mellém, vagy én le tudok menni mellé. Nekünk ez teljesen jól bevált.

2012. jan. 31. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!