Csill79 kérdése:
Römer king 9-18-ig autósülés nektek bevált? Kislányom utálja!
Figyelt kérdés
Szinte nem lehet belekötözni,mert hiszti rohamot kap.Most,hogy tél van alig bírom belepasszírozni,szerintem kimondottan nehéz bekötni,mert szoros a pántja,hiába lazítom ki,meg a vállánál az a vállvédőszerűség ami van az nagyon merev és alig tudom a fejszűkitőtöl felemelni,mert beleakad és így nagyon nehéz belekötni.Azért vettük,mert mindenki ezt ajánlotta.Nektek bevált,csak én vagyok ilyen béna?2012. jan. 22. 22:54
1/3 anonim válasza:
Nekünk jó, bár nem tudom nektek pontosan milyen van. Nekünk quick fix-ünk van, annyi a hibája a lányomnak, hogy ugye nem rendesen ülhet benne, mint egy székben, hanem kicsit mindenképp döntve van. De az egy helyben ülés nem az erőssége, úgyhogy erről nem az ülés tehet. Azonkívül mindegyik ilyen döntött.
Kicsit tényleg nehéz bekötni, de én hamar belejöttem, viszont apa szokott mérgelődni rajta :-D
2/3 anonim válasza:
A kislányod nem azért utálja mert Römer King, hanem azért mert be akarod kötni. Ha 5000 Ft-os ülésbe akarnád bekötni azt is éppúgy utálná.
3/3 anonim válasza:
Bizony! Az utálat alapja a bekötés... AZ én kis 4 hónaposom is utálja amikor bekötöm, bár még hordozós az ülése. Te pedig azért utálod, mert nehezen tudod belekötni:) Ha még nem régen használjátok akkor talán a használat során bejáratódik. Viszont megnyugtatás képpen kérd meg az egyik barátnődet akinek babájának más fajta ülés van és próbáld meg abba belerakni. Valószínüleg ugyan úgy fog viselkedni. Maximum ha könyebb bekötni neked lesz segítség. Én is a Römer kingeket néztem ki (elsősorban ami bocis és föle meg szarva is van:D) de még egy rózsaszín neonatoson is gondolkodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!