Bevált a 9-25kg vagy 9-36kg autósülés?
ezt néztük ki, de félek, hogy kényelmes lesz-e 10 hónaposan is, meg 4 évesen is?
Nekem nem tűnik valami strapabíró darabnak, szerintem ezt egy fél év után szétüli.
Ráadásul nem is dönthető, ha elalszik benne szerintem teljesen összecsúszik benne, mert nincs ami megtartsa.
Tudom sokan fognak jönni, hogy nem jó a 9-36 kg-os gyerekülés, mert más kell egy 1 évesnek meg más egy 6 évesnek, de nekünk ez bevált és szereti is a lányom! Egy héten 1-2x használjuk, az mondták a Brendonban jó gyerekülés, voltak drágábbak is, amit pl. a repülőn is elfogadnak, de mi nem mostanában fogunk repülővel utazni.....nem is mutattak drágábbat, pedig neki ugye az lenne a jó, hogy minél drágábbat adjanak el.
Nekünk neonato van, ez egy olasz márka nagyon jó üléseket gyártanak, mi kint is vettük, de kapható már itthon is.
Egyébként én nem venné 9-36kg-ig való ülést, mert nem hiszen, hogy egy ahogy te is írod, 10 hónapos babának, és egy 4 éves gyermeknek ugyanaz az ülés jó lenne, már funkcióját, és méretét tekintve.
Szia! Nekünk ez vált be és nem is olyan drága! Szerintem strapabíró és kényelmes is! Hosszú utakra is járunk és jókat alszik benne a kislányom!
SZia! Mi ilyet vettünk:
A fiam nagyon szereti, és kényelmes is. Elég nagy, széles. Lassan 2,5 éves lesz a fiam, és az ülésszűkítő még mindig bent van, simán elfér az ülésben. (igaz, ő elég vékonyka, 95cm és 12kg). Igaz nem dönthető, de mi akkor vettünk ezt az ülést, amikor már nem aludt el a kocsiban, soha nem alvásideőben autózunk vele. Ha a kicsi faim is elég idős lesz, neki is ilyet veszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!