A legjobb, legmegbizhatobb autosülés márka szerintetek?

Ez attól is függ h mennyi pénzed van rá, persze tudom, hogy a gyerek biztonsága az első, de nem mindenki engedheti meg magának a 60-70ezer ft-os üléseket.
Mi nem vagyunk annyira eleresztve anyagilag, ilyen ülést vettünk:
maximálisan meg vagyok vele elégedve és biztonságosnak tartom. A kislányom imád benne utazni. Sztem a maga kategóriájában ez a legjobb ülés.

Britax Römer king plus
Párom megnézte az összesnek a tesztjét.
Habár a maxi-cosi-k is jók voltak és a kiddy is jó eredményeket ért el.
de az sem mindegy melyik kategóriába keresed.

Nekünk Römer king van!2008-ban ennek volt a legjobb a töréstesztje.9-18 kg-ig.
Most veszünk másik ülést a kislányomnak az cybex lesz ennek szintén jó a töréstesztje.A concord is nagyon jó.
Nem olcsó ülések ezek,de ezen nem akartunk spórolni sajnos sosem lehet tudni.

A Nania az ADAC-tól kielégítő minősítést kapott. Mondjuk még mindig jobb, mint a nem megfelelő, de mégsem jó, vagy nagyon jó. :(
A BeSafe és a Römer vetekszik az első helyen és nem nagyon lemaradva jön a Maxi-Cosi.
Ha nézel ilyen teszteket, mindenképp ved figyelembe, hogy az ADAC sokkal szigorúbb, mint az EU teszt!!!

Attól is függ (szerintem), hogy mekkora gyereknek veszed.
A 9-18 kg kategóriában én úgy gondolom, hogy a Römer és a BeSafe a legjobb. Nekünk az utóbbi van.
Nagyobb gyereknek már lehet, hogy más márkát vennék.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!