Készségfejlesztő Fisher Price játékokat tudtok sorolni, ami a babátoknak bevált, használta?
Nekünk is van egy pár FP-s játékunk, egyszerűen imádja mindet, most 13 hónapos a Kicsikém:
- 1 hónapos volt amikor megkapta a rezgős pihenőszékét. Nagyon nagy szolgálatot tett a hasfájós időszakban. Jelenleg ebben etetem. Van etetőszékünk, de az nem vált be, csak a pihiszékben való etetés. Ha felmosok mindig ebbe teszem, jól elnézelődik. Apa sokat van külföldön, és ilyenkor én tusolok hamarabb, és mindig beültetem magam mellé a fürdőbe. A kiságyban üvölt, ebben tök jól elvan.
- 4 hónapos volt, amikortól meg volt őrülve a telefonokért, ezért megkapta a Tanuló telefont. Na az akkoriban még nem nagyon érdekelte, most viszont egyenesen imádja. Rengeteget játszik vele.
- 9 hónapos volt, amikor megkapta a Zsiráfos golyópályát. Na ezzel is napi szinten játszik, már ha megtaláljuk a golyókat (mindig elgurítja valahova). Nagyon ügyesen bedobálja a golyót, és mind a két kezével nagyon profin csinálja. Ennél a játéknál látnám a legjobban, hogy melyik kezét használja gyakrabban, de igazából mindkettőt ugyanúgy.
- szintén 9 hónapos volt, amikor kapott egy Tanuló Cd-t. Na ez nagyon tutti. Nagyon sokat van a kezében.
- 1 éves szülinapjára pedig megkapta a Hipp-hopp zebrát. Igazából most kezd leérni a lába, és szereti, ugrál rajta, azonban szerintem ennek is csak később fogjuk igazi hasznát venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!