Folytathatom már pürével a hozzátáplálást?
Kislányom 5 hónapos, csak anyatejes. Tegnap kapott két kiskanál almalevet, ma egy nagyon nagyon pici pürét is.
Folytathatom csak pürével? Hogyan kell növelni az adagot?
Köszönöm!
Köszönöm!
Milyen kekszet kell vennem? Már lehet rögtön így adni? Egyébként miért fontos a keksz?
Bocsánat, első baba, nincs tapasztalatom!:)
Jól csinálod, emelheted naponta néhány kiskanállal a gyümölcsadagot. Ha megszokta, pár nap, és nincs tőle baja, akkor pedig amennyi jólesik neki. Azután kezdhetsz mást kóstoltatni, például barackot.
Kekszet 6 hónapos kortól ajánlják, először egy hétig fél keksz, azután egy hétig egy egész is mehet már. Nekünk a háztartási kekszet mondta a gyerekorvos, én abból vettem darált kekszet.
Nagyon szépen köszönöm!
Egyébként ha az almát csak lereszelem úgy nem jó?
Én sosem kóstoltattam a levet, egyből a pépet adtam.
Természetesen reszelheted is az almát, csak van, mikor "szálas" marad. Botmixerrel viszont finom krémesre lehet keverni.
A keksz még ráér. Én csak a 7. hónap után adtam, amikor már kiváltottam az étkezést. Elvileg laktatóbb a keksszel, de így a kóstoltatásnál még fölösleges a gyümölcshöz keverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!