Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mégis mire gondolnak ilyenkor...

Mégis mire gondolnak ilyenkor a "nagyon okosak"?

Figyelt kérdés

Ne add ezt+azt a kaját a gyerekednek (6 hósnál idősebbnek) mert meglátod baja lesz, ha nem most, majd pár év múlva..

??

Mi baja lehet akármilyen ételtől is pár év múlva?

Valaki írja meg nekem, köszönöm.

Írok pár példát is, mondjuk 6-7 hós babának kenyér párizsi vagy virsli, vagy zacskós májgombócleves összetörve, ilyenek.

Ha jó ízűen eszi, mi baj lehet belőle magyarázza el kérem valaki.

Köszönöm

2012. dec. 17. 20:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
viselkedészavaros akkor lesz a gyerek, ha nem megfelelő családi körülmények között nevelkedik...
2012. dec. 18. 13:23
 22/28 anonim ***** válasza:
én megértelek.nekem 6,5 hós a lányom.bébi kaja kilőve,nem ízlik neki egyik sem.mindug abból enne amit mu eszünk.én mèg nem váltottam ki szopizást etetéssel.néha kap a miénkből de még mindig anyatej a fő neki.
2012. dec. 18. 14:17
 23/28 anonim ***** válasza:
0%

21 es ez baromság

rengeteg cukros tartósító szeres cucc ,nyomja a gyerekeket ez irányban

több tisztességes rendes családot is ismerek ahol foglalkoznak a gyerekkel és mégis tanulási zavaros.

Ez elég össze tett.

2012. dec. 18. 14:26
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Az összetett egy szó.
2012. dec. 18. 17:25
 25/28 anonim ***** válasza:
27%
Ez meg egy laptop ami időnként megugrik a touch padon ,látom fogod a lényeget!
2012. dec. 18. 19:08
 26/28 A kérdező kommentje:

Jó kicsit elkanyarodtunk, nem törvényszerű h valaki viselkedés zavaros lesz, vagy elhízott, én is ettem ilyeneket mégis normális normál súlyú ember vagyok. :)

Na mindegy recepteket szívesen várok még. Illetve, ha nincs itthon meggy, mivel komplettálhatom a gesztenyepürét?

2012. dec. 19. 09:51
 27/28 anonim ***** válasza:
A helyzeted nem reménytelen. Szereti a krumplit, répát, húst. Ez alapnak nagyon jó :-) Én minden alkalommal ezt adnám neki fő összetevőnek. Husi megfőzve, hozzá krumpli , répa. Viszont mindig belecsempésznék egy kis "mást" is. Az lehet akár cukkini, karaláb, karfiol, brokkoli. Persze nem sokat, hogy ne lehesen nagyon érezni, de azért ismerkedjen vele. Én is hasonlóan csináltam. Két naponta főztem krumpli, sárgarépa, petrezselyem + valami az előbb felsoroltakból. Húst mondjuk nem mindig tettem bele, neked sem kell. Kétnapra elosztod a májat, kétnapra valami husit, két nap vega. És már kezdheted is erölről. Néha a 3 zöldséges alaphoz bébiételt adtam, persze nem az egészet. Ezzel már az ebéd meg is van oldva. :-) Próbáld ki és sok szerencsét! Jajj, és a rizst el is felejtettem javasolni, azt már próbáltad?
2012. dec. 19. 23:07
 28/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos választ, nem rizst még nem adtam neki.. igyekszem! :)

(amúgy ma megkérdeztem a védőnőt, szerinte a reggeli se baj..nem tudom, na mindegy azért megpróbálok valami jobbat kitalálni..:) )

2012. dec. 20. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!