Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolnak konkrétan ilyenkor a fiúk?
Hahaha. Az én nézésemet sem bírják a lányok :D Igazából ez nem az a és most kutya pózban ,aztán egy kis anáál de nem is az a mennyire gyönyörű - örökké szeretlek nézés. Hanem ilyen...Hát nem is tudom.
Ilyenkor nem gondolok sok mindenre... csak elképzelem hogy milyen lehet , ahogy jár-kel nézem a mozdulatait ,hogy milyen lehet valójában , miért ezt a bugyit vette fel ,milyenek lennénk együtt ,miket csinálhat az ágyban ,hogy vadul szereti vagy inkább érzelmesen , milyen energiákat bocsájthat ki , milyen fejet vághat mikor elélvez, mennyire spriccel, milyen illata lehet neki , vajon nyálasan csókol és úgy is orálozik? Elképzelem ,hogy csak engem szeret, hogy milyen amikor teljesen oda adja magát, végigfutok a testén a hóna aljától a mellbimbóin át a hasától a combjáig a lábujjain , a szempilláin , orrán ,fogain bőrén stb. Elképzelem ,hogy együtt vagyunk egész életünkben csak ő meg én - minden embert hátrahagyunk és csak mi leszünk, romantikusan kézen fogva.
Aztán milyen lehet a gyerekünk, ha fiú ,ha lány. Meg elképzelem a családját ,ahogy dugunk miközbe az anyjáék alszanak, vajon ők jófejek -e? Együtt vannak? Jól elbeszélgetnék az anyjával miközbe éjjel kimegyek szendvicsért :D? Milyen lehet a családfájuk ,honnan származik mit-miért , történtek e érdekes dolog, anyja,apja hány éves, vajon össze illenek –e? vétettek súlyos hibákat a nevelésében ? hogy hívhatják a nagyanyját aki vajon szép volt-e fiatal korában? És biztos a katonaságban ismerkedett meg a nagyapjával. Meg persze , a szemöldöke színe és sűrűsége kielemzése után megpróbálom kitalálni vajon milyen lehet odalent neki ha nem borotválna le? Meg persze a kis kéjbarlangja formája, milyensége is talány amit akkor épp ki akarok találni mindezt kb 10 másodpernyi gondolkodásba belesűrítve...
Csak ilyesmikre szoktam ,semmi extra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!