Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, akiknek nem akart...

Anyukák, akiknek nem akart "normális" kaját enni a babájuk, Nektek mikor és mitől kezdte végre enni azt a gyerkőc, amit Ti is ettetek?

Figyelt kérdés
El vagyok keseredve rendesen, mert a kisfiam egyszerűen meg sem akarja kóstolni a mi ételeinket. :( Lassan 15 hónapos lesz, és csak a bundás kenyérből és a rántott húsból eszik... Ezenkívül pedig csak olyan ételeket fogad el, amiben őszibarack, sütőtök és alma van, főleg ha pépes... Pedig már 9 foga van! Elég annyi, ha meglátja a kanálon az új ételt és látványosan kirázza a hideg, látni hogy hányingere van tőle. Mit tegyek?
2012. dec. 17. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is ebben a cipőben járok, nekem 13 hónapos, de nekem még ennyit se eszik! Még szoptatom és ez mellett TALÁN egy nap megeszik 1 joghurtot és ennyi! Ő egyáltalán se zöldséget se főtt ételt semmit se eszik meg! Most gondolj bele, csak anya tej meg egy kis joghurt.... Én is teljesen ki vagyok :/ És nekünk is van már 9 fogacska! Várnék én is itt a válaszokra hátha lesz valami jó ötlet....
2012. dec. 17. 20:20
 2/3 anonim ***** válasza:
60%
Az én lányom is csak szopott 13-14 hónapos koráig, és alig evett mellette mást, max kölesgolyót és zöldséget, gyümölcsöt főve-sütve. Viszont nem hinném, hogy 2 évnél hamarabb át kéne állítani a felnőtt-étkezésre.
2012. dec. 17. 21:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Enyém is fényevő, 15 hónapos, ő ugyan kunyerál megkóstol de a legtöbb kaját kiköpi, vagy csak 3-2 kiskanálnyit eszik. Én írattak neki étvágyjavítónak viatmint, meg ha elérné végre a10kg-t akkor kaphatná a béres cseppet. Nem sokkal ugyan de10kg alatt van. Ő 8 hónapos korától tápszeres, és éjjel abból eszik3x is de nappal mintha nem lenne ifeje meg kedve az evésre. Ami mondjuk valamennyire bejön, hogy haogy neki hogy maga próbálkozzon, kanállal, vagy akár falatokra vágom a kaját és úgy kirakom neki az asztalkájára, és ha arra jár eszik valamit. De azt észrevettem, ha én görcsôlök rajta akkor tuti nem eszik. Szerintem nem szabad erőltetni. Én se biztos hogy jól csinálom, mert így meg az asztalál ülve evést nem szokja meg, de hát mikor az ember azt se tudja mit csináljon....
2012. dec. 17. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!