Anyukák! Az normális, hogy ha meglátok egy babát, vagy kisgyereket, könnybe lábad a szemem?
Persze visszafojtom, amennyire csak tudom, hogy ne legyen feltűnő, így más nem nagyon láthatja.
22 éves vagyok, nagyon "anyatípus", már most tudom, mi lesz a neve, milyen lesz a szobája, hogy lesz az alvás, már nézegetem a szülészeteket, szupermarketekben nézegetem a pelusok árát... és még sorolhatnám.
Apukajelölt már meg van, de csak kb. 3 év múlva tudunk babát vállalni.
Én már nagyon várom, de ez a könnybelábadás már túlzás, nem? Nem tehetek róla, teljesen ösztönösen jön. Meglátok "egyet" és már sóhajtok is nagyot, hogy jaj, nekem mikor lesz?
Múltkor egy ismerősömmel találkoztam, vele volt a kb. 2 éves kislánya. Kislány nagyban mondta a magáét, igazi kis szószátyár volt. Megkérdezte az anyuka, hogy: na, még mindig szeretnél gyereket? Mondtam neki: minél többet látok és hallok, minél jobban megismerem őket, annál inkább...
Én még ki se lábaltam a nagyobbik örült dackorszakából, cseppenek bele a kicsiébe, és annyira szeretnék egy pici nagyonbabaszagút.
Az eszem tudja, hogy most nem, most agyilag is szünet kell, hogy jöjjön, mert nagyon sokkkk, de a szívem mélyén szeretnék, és vágyódok.
Szóval ne aggódj, normális:)
"Nagyonbabaszagú". Ez édes. :)
Örülök, hogy nem csak én vagyok így ezzel, féltem, hogy majd teljesen bolondnak néztek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!