Ti fürdetnétek kisgyereket mosogatóban?
Amerikában elég bevett szokás. A konyhai mosogatóban engednek vizet a babának, ott fürdik. Mondván: akkor nem kell az anyukának hajolgatni.
Ismertek esetleg olyat, aki így fürdette a gyermekét?
Mivel nem Amerikában élek, így tuti nem. Az edények és a baba szempontjából egyaránt nem.
Nyilván ha ott élnék, ebbe nőttem volna bele, ez lenne a természetes, akkor lehet, hogy igen.
Nálunk létezik olyan "csodatalálmány", amit kádállványnak hívnak. Azzal sem kell hajolgatni.
Soha nem fürdettem a mosogatóban, eszembe se jutott.
A fürdőszobában nagy a mosdókagyló és igen fürdettem ott 4 hónapos koráig ,nagyon praktikus. Modern nagy fürdőszoba ,magas csaptelep.
Ja és a kórházban is a csap alatt fürdetik a babákat,csak alá dugják .
Mi ezt használtuk itthon,ez másról szól és nagyon szereti a babám a fürdést mert szép élmény neki:
Mi ebben a helytelen?Szerintem sokkal biztonságosabb mint a kis kádazás.
Mosogatóba soha nem fürdetném, de a fürdőszobai mosdókagylóban már volt, hogy fürdettem (vendégségben voltunk és nem vittünk kádat a zuhanyzás meg nem jött be neki)
Itthon mondjuk nem tudnám ebben fürdetni, mert kicsi a mosdókagylónk.
A barátnőm (USA) szintén alig evett otthon. Volt 2 kávésbögréje és azzal meg 2 kanállal ment a gép minden nap. A mosogatót szerintem soha nem használta. A gyors kaját meg a tálcájával együtt sütötte/melegítette, amikor végzett ment a kukába. Szerintem tányérja sem volt. Ellenben a mosdó a fürdőben agyonhasznált volt :) Ott én is inkább a gyors zuhanyt választottam a babáimnak.
Unokatesómék szintén kint élnek 3 gyerekkel, de ők is baba kádaztak.
Nagyon tetszett a linked, kedves kérdező. Hogy élvezte az a kisbaba! Nagyon édes!
Ennek ellenére -bár már két gyermekem van-, egyiket sem fürdettem soha a mosogatóban vagy a fürdőszobai kézmosóban. El sem fértek volna benne, de ha elfértek volna, akkor sem jutott volna eszembe. Ha az USÁ-ban élnék, biztos én is ezt csinálnám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!