Normális, ha egy 4,5 éves kisgyereket a csillagászat érdekel?
Próbáljatok meg nem hü...-nek nézni!!! A szó szoros értelmében így van. Az oviban kezdtek nekik mesélni a csillagokról. Ezután venni kellett neki egy bolygókról szoló konyvet, amit azóta le sem tesz, állandóan abból kell olvasnom neki. A naprendszer bolygóit már kívülről tudja, meg hogy melyik a legnagyobb, legkisebb, legközelebb, legtávolabb...
Amúgy normális gyerek, biciklizik, labdázik, játszik a többiekkel, de ez a bolygómánia már kicsit meglep.
Köszi a választ!
Hogy feltegyem az í-re a pontot: farsangon Szaturnusz bolygó akar lenni!
Szia engem is érdekelt a csillagászat ilyen idősen, és egy csomó könyvet hozott nekem a könyvtárból a témában.
hamar elmúlt a hóbort, és azt hiszem, normális gyerekkorom volt :o)
Szerintem örülj, hogy ennyire érdeklődő, olyan szomorú, hogy a mai gyerekek a Jetix előtt butulnak...
Az en kisfiamat a dinoszauruszok kezdtek el erdekelni. Eloszor csak neztem, nem nagyon orultem neki, de amikor elmentem a konyvesboltba, azt mondta az elado holgy, hogy nagyon sokfele dinos konyvet tud nekem ajanlani, es a kisfiuk imadjak a dinot. Akkor megnyugodtam, es tenyleg millio helyen latni dinos dolgokat, agynemut, tolltartot, figurakat.
Ugyhogy te is nyugodj meg, es orulj neki!!!!
Nagyon jó ötlet a Szaturnusz! Rászerelhetnél egy hullahopp karikát a vállára, szalagon. Szerintem tök állat. A fejére meg a Szaturnusz jelét.Az minek a bolygója?
Az én fiamat is nagyon érdekelte a csillagászat oviban. Nyert is egy legó űrsiklót, mert nevet adott neki egy pályázaton.
A Commodor 64-gyel mindig űrhajósat játszottak, ő a barátja, meg a 2 éves huga(királylány ruhában!)Így tanult meg olvasni 4 évesen a billentyűzetről.
Aztán járt 3 évig az ELTÉre geofizikára(ott is sok a csillagászat) és most átment informatikusnak. És rákapott az animére. Most!! A barátnőjével együtt, akivel együtt él.10 órán át nézik a rajzfilmeket a 19 éves huga szintén, és horror összegért+vám megrendelte japánból az eredetit.Amúgy normális.De tényleg.
Mos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!