Ti láttátok már ezt a videót? Csak erős idegzetüeknek!
nem akartam ezzel a videóval senkit felbosszantani,ingerelni, nem ez volt a cél, csak kíváncsi voltam hogy más is úgy reagálta le ezt az egészet mint én,
először én is megkönnyeztem szegény babát, aztán adtam az áldást arra a k..vára, hogy rohadjon meg ott a börtönben, remélem ha az a kicsi nagyobb lesz megmutatják neki ezt a videót és bosszút áll az idióta féreg anyján..
17-es vagyok újra, amikor bele rúgott, na nálam akkor elszakadt a cérna, ha ott lettem volna biztos kitépem a szívét, engem nagyon felkavart ez a videó!!
De gondolom másokat is!
Én még ilyen kegyetlen embert nem láttam!
Még csak kismama vagyok, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen idős baba mit árthatott, hogy így kelljen vele bánni? Hát könyörgöm örül, hogy él még az a szerencsétlen picurka.. még rosszat se tud csinálni... Nem mintha létezne olyan dolog amiért ezt érdemelné bárki is...
És gondolom a másik gyereket is láttátok a videón, az meg a másik ami igencsak felháborít, hogy azon a kislányon a meglepődöttség jele sincs!!! Ami azt jelenti, hogy nem ez az első ilyen eset amit látott, vagy esetleg átélt..
És ezt látja otthon, szegénykémnek nehéz lesz úgy élni mint egy normális embernek...
Remélem a börtönben tudni fogják miért került oda,és még a legtöbb bűnöző nőben is anyai szív dobog,nem úgy mint abba a kegyetlen szemétben...akkor ott megfogja kapni ,amit érdemel!
Adja az isten,hogy megkapja,az aki képes ezt tenni egy ártatlan kicsi babával,nem érdemel könyörületet!!!!
Szavakkal nem lehet leírni mennyire megrázott a videó,a sírás fojtogat ha rá gondolok...!!!
Hogy volt szive????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!