Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti láttátok már ezt a videót?...

Ti láttátok már ezt a videót? Csak erős idegzetüeknek!

Figyelt kérdés

az ilyen minek vállal gyereket??

[link]

2012. dec. 17. 16:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Erre nem tudok úgy írni, hogy ne legyen teli csúnya szavakkal...Nem bírtam, 1 percet néztem belőle. Az anya egy mocskos állat... De aki kameráz, az is hagyjta? Itt fekszik mellettem hason a kisfiam, de alig várom, hogy felébredjen és magamhoz ölelhessem! Hogy tud valaki bántalmazni egy pici babát? De még nagyobbat sem, nem hogy kicsit. Szerintem ennek a kis csöppségnek maradandó sérülései lettek!
2012. dec. 17. 17:51
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ötleteim hogyan kínoznám az ilyen embert halálra. Remélem a sitten több időt fog eltölteni és jól megverik minden nap a rabtársak.
2012. dec. 17. 18:15
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Úristen :O egyszerűen nem hiszem el hogy vannak ilyen emberek,akik egy ilyen kis csöppséget,(aki megvédeni sem tudja magát) így bántsanak. Hú de megkínoznám az ilyet!
2012. dec. 17. 18:50
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Istenem,ez durva:(...kár volt beleneznem,komolyan elsírtam magam.Edes baba mit arthatott ennek a nőnek...Ezt a mocsok nőt meg addig rugnam míg mozog,de az összes ilyet!!!

Szegény kicsi:(milyen bizalommal lesz így az emberek felé,a saját anyja bantja,neki kéne óvni,dedelgetni...szomorú.

...azt gondoltam erős idegzetű vagyok,hát mégsem!

2012. dec. 17. 19:45
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Végig bőgtem az egészet! :(

Hogy történhet meg ilyan?

ÉS KI VOLT AZ AKI EZT AZ EGÉSZET ÚGY FELVETTE, HOGY NEM B@SZTA FEJBE AZT A BÜ@ÖS @@@VÁT?

Ne haragudjatok, de ez, hogy történhet meg a 21.században?

Semmi, de semmi érzelem nem volt a nő fején!

Szegény pici, meg ezután is ment volna hozzá :( :( :(

Édes Istenem!

3 gyerekem van, szakad nálam is a cérna, de inkább tányért török, nem verem, üröm, csikarom a picit!

2012. dec. 17. 19:47
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok:

Annyira magamhoz öleltem volna :(

2012. dec. 17. 19:49
 17/26 anonim ***** válasza:

Uram Isten! komolyan a saját kezemmel fojtanám meg az ilyen redvás k...t! Hogy dögölne meg, a legnagyobb kínokkal!

És a másik gyerek előtt? Abból is milyen ember lesz ilyen szülői példát látva? De hogy honnan veszi a bátorságot az ilyen retek, hogy egy ártatlan kisbabát, bántalmazzon ilyen kegyetlenséggel? Komolyan rohadjon ki a bele, a nyomoréknak és remélem többre ítélek, a börtönben meg jól megkínozzák a cellatársak!

2012. dec. 17. 20:35
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

HÁt én sírtam. És csak az első 10 másodpercet néztem végig, a többit nem is bírnám. Az ilyen emberi brutalitás mindig kiborít. Hogy képes egy ember egy ártatlan babát bántani??? A saját vérét, a saját gyermekét?

Ilyenkor mindig megölelem a gyerekeimet, és szeretem őket egy kicsit azért a másik babáért is, mert őt nem szereti senki. Ó uramég, hová fajulnak az emberek? Hogy létezik, hogy van olyan, akit egy ártatlan pici baba nem lágyít meg, nem hat meg. MIért jutottunk ide? Miért kell egy ártatlan kis léleknek ennyit szenvednie, ráadásul attól az embertől, aki a mindent jelenti számára? Még mindig sírok... Ha tehetném, az egész világon mindenhonnan összeszedném a bántalmazott gyerekeket, és nagyon nagyon szeretném őket :'( Bár megtehetném...

2012. dec. 17. 21:57
 19/26 anonim ***** válasza:

:''''''(

2mp elég volt...

2012. dec. 17. 22:17
 20/26 anonim ***** válasza:

Istenem,szegény pici...majd kiszakad a szivem!!!:((((

Az az állat élvezte,hogy kínozza a kicsit!

Miért hagyták,miért,miért,miért????????

Kétszerre néztem végig,azt hittem valami átverés,azt hittem a baba mellé üt vagy nem is tudom mit gondoltam,de alig látok írni a könnyektől!!!

Mindenkit kivétel nélkül megbüntetnék,aki ott volt és végig nézte,ahogy azt az ártatlan pici babát,úgy üti...istenem....azt hiszem most simán megtudnám az a roh@dt kurv@t ölni....

2012. dec. 17. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!