Vajon mi a baja majdnem 5 hós babának? SOS!
Tudom,hogy nem orvosok vagytok, de hatha valakit tud érdemleges tanácsot adni...
4,5 hónapos a kislányom, ma 3. napja valami nem oké vele. Sokat sír, semmi nem jó neki, sehogy sincs el. Majdnem csak tapos baba, csütörtökön kapott új ételt, cukkinit kostoloba, de ha az lenne a baj, akkor gondolom nem 3 napig tartaná. Már teljesen tanácstalanok vagyok. A kakija meregzold, de nem tudom mitől.mert péntek óta csak tápot kap semmi gyümölcsöt és zöldséget.
Előre is köszönöm ha válaszoltok.
Fogzás lehet. (vagy lappang benne valami) Zöldes kakát csinálhat a tápszer is. Nem Nestlé Bebát kap?
Napirendje van? Én felöltöztetném és kivinném a friss levegőre, még esőben is! (esővédővel persze)
Milupa ha tápszert kap. Voltam vele sétálni, nem lett jobb. Néztem az ínét, nem láttam semmit, de attól meg lehet fogzas, mert ha adok neki ragokat, akkor nagyon rágja, meg ha dorzsolom az iínét, akkor nagyon tűri. Remélem nincs semmi baja, mert már úgy aggódtak érte, ahogy sírt és kinlodott.
Utolsó válaszoló, te miből látod hogy jön a foga, be van dagadva? Köszönöm mindenkinek,aki írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!