Majdnem 9 hónapos, fog nélküli babának adnátok már kis kenyérdarabkákat?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert ha eszük, ált. kiviszem őt is az ölemben, és nyúkál befelé a tányéromba, de én nem merek adni neki....Vagy semmi összefüggés azzal, h nincs még foga? Attól valahogy elnyammogja?2012. júl. 21. 14:35
1/7 anonim válasza:
Kenyér, kifli,.. Minden ilyesmit már adhatsz neki, el fogja nyammogni.
2/7 anonim válasza:
Nekem 7 hónapos múlt a fiam, de pont tegnap adtam először a kezébe kiflivéget. Egy fél foga van.:) Elszopogatta, de ne tudd meg, tiszta trutyi lett a ruhája, az egész arca, a babakocsi...
Szóval lehet, hogy kenyérdarabkát nem adnék a helyedben, de babapiskótát, kiflivéget a kezébe azt mindenképpen.
3/7 anonim válasza:
A kenyér még jobb, mint a kifli. A kifli általában tejes, így az szottyosabb lesz, ahogy eszi. De ha nem gond a takarítás, akkor ehet kiflit is.
Az én fiam 7 hónaposan kapott zsömlét, kenyeret, foga 10 hónaposan lett.
4/7 A kérdező kommentje:
Ne nézzetek butának....első baba...de akkor ne féljek így h félrenyeli?.....
2012. júl. 21. 14:46
5/7 anonim válasza:
2. vagyok. Nagyobb darabot adj a kezébe, hogy elszopogassa, és ne legyen nagyon friss, inkább 1-2 napos. És persze legyél ott mellette.
6/7 anonim válasza:
első babámnak 1 évesen jött ki az első foga, lehetetlenség lett volna, hogy addig csak pépeket kapjon.
elég kemény az ínyük, el tudja nyammogni. Legyél ott vele mindig és figyeld, amíg megeszi.
7/7 anonim válasza:
enyém 9 hónaposan már darabosat evett, csak azt volt hajlandó :) még a husit se turmixolhattam neki, picire vágtam és elnyammogta az ínyével. 10 hónaposan bújt ki az első foga, a rágók csak 1,5 évesen, addigra bőven azt és úgy evett amit mi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!