Fülbelövés babának. Mit tegyek?
6 heteseen a alányom fülét kilőtték és nagyon elrontották mindkettőt.
3 nap múlva este kivettem és másnapra összeforrt csak egy barna pötty maradt a helyén, de az is eltünt egy héten belül.
6 hónaposan lövettem újra.
Akkor mondták, hogy az volt a baj, hogy nagyon pici volt a füle, és azért nem sikerült
Szerintem pár hétig hagyd pihenni a kis fülét (mondjuk 3-4 hétig), ilyenkor még hamar beforr nekik. Aztán inkább vidd el a kórházba vagy a védőnőhöz, inkább ők csinálják mint egy ilyen kontár. Sajnálom, hogy így jártatok.
Egyik lányomnak is félrement egy lyuk (2 napos volt), egyből újracsinálták, az jó lett. Az eredeti lyuknak nyoma sincs.
Köszönöm a válaszokat!
3 hónapos a baba! Nem tudom,hogy kihez forduljak majd,de mindenképpen várunk talán 2-3 hónapot is vele. Védőnőnk nem csinál sajnos... Annyira jó lenne ha valaki tudna ajánlani egy megbízható embert. Mondjuk benne is megbíztunk! Nagyon remélem,hogy nyom nélkül fog neki gyógyulni!!
Nem lesz baj!
Ha a védőnő nem csinálja, szerintem menjetek vissza a kórházba, ott a csecsemős nővérek biztosan megcsinálják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!